Poliția Locală București, reacție după ce Anamaria Prodan a acuzat că a fost jignită de un polițist

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/02/2019, 13:12
Poliția Locală București, reacție după ce Anamaria Prodan a acuzat că a fost jignită de un polițist GALERIE FOTO
Ce spune Poliția Locală despre scandalul provocat de Anamaria Prodan

Poliția Locală București reacționează după scandalul în centrul căruia se află Anamaria Prodan. La doar câteva ore după ce Anamaria Prodan a acuzat că a fost înjurată în trafic de către un polițist local, instituția în cauză transmite un comunicat în acest sens.„Poliţistul local îşi exercita misiunea la intersecţia străzilor Doamnei cu Smârdan, asigurând punctul de acces în zona istorică, perimetru unde accesul auto este restricţionat. În jurul ore 10:30, în dreptul respectivului punct de intrare, a oprit o maşină al cărei conducător auto dorea să i se permită accesul în zona istorică. Deşi poliţistul local i-a explicat şoferului că accesul în această zonă este interzis autovehiculelor şi i-a soicitat să continue deplasarea, şoferul l-a ignorat, iar din autoturism o persoană a încercat verbal să-l convingă pe agent să-i fie facilitat accesul auto în centrul istoric”  , a transmis Poliția Locală într-un comunicat de presă dat publicității astăzi.

„În timp ce şoferul auto a continuat să ignore indicaţii agentului local, persoana din maşină a trecut la o confruntare verbală cu poliţistul. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, se poate observa o atitudine agresivă a persoanei respective care la un moment dat scoate telefonul mobil pentru a-l filma pe angajatul Poliţiei Locale. Cu toate că agentul nu a ripostat atacurilor verbale, persoana a rămas în zonă unde a încercat să continue dialogul cu angajatul poliţiei locale. După aproximativ două ore de la incident, persoana în cauză, doamna Anamaria Prodan, a făcut publice anumite afirmaţii în care a acuzat comportamentul agentului aflat în misiune. Precizăm că instituţia noastră nu a fost sesizată în niciun mod de către doamna Anamaria Prodan de producerea acestui incident. S-a dispus declanşarea unei cercetări administrative conform regulamentului intern al Poliţiei Locale al Minicipiului Bucureşti” , se mai arată în respectivul comunicat.

De la ce a pornit întreg scandalul

Anamaria Prodan a postat pe contul său de Instagram o filmare prin intermediul căreia le explică fanilor săi întreaga situație prin care a trecut. „Haideți să vă arăt acum repede ceva. Nu prea am mult timp la dispoziție. Să vă arăt un golan, că exact asta este, de polițist, care m-a înjurat și care stă aici la o barieră la minister și vorbește… vă spun imediat cum. Și vi-l și prezint. Ia uite-l! Îmi spuneți și mie cum vă numiți dumneavoastră? Cum vă numiți?… Dânsul este polițistul care păzește bariera și îl vedeți în direct acum”, și-a început cunoscuta impresară discursul pe respectiva rețea de socializare.

Și vorbește în halul în care vorbește. „Hai țăranco de la Ilfov”. Nu? În condițiile în care îl rog frumos dacă poate să mă lase să cobor din mașină pentru că era chestia asta pusă aici. Iar domnul, foarte plin de meseria pe care o are, face ceea ce face. ce părere aveți? Oare merită să-l ducă doamna Firea la Driumuri și poduri dacă dânsul așa vorbește?… Domnule, uite îți promit că o să merg direct la doamna Firea și să te cheme puțin să vedem dacă așa ai învățat să vorbești. deci, dragilor, cam despre asta este vorba, despre un domn, dacă poate fi numit domn, care înjură pe toată lumea și vorbește urât cu toată lumea doar pentru faptul că păzește o barieră”, a mai spus Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×