S-a rupt prietenia dintre Meghan Markle și Priyanka Chopra! Soția Prințului Harry a refuzat invitația la nunta actriței

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/03/2019, 11:48
S-a rupt prietenia dintre Meghan Markle și Priyanka Chopra! Soția Prințului Harry a refuzat invitația la nunta actriței GALERIE FOTO
Meghan Markle s-a certat cu prietena ei Priyanka Chopra

Prietenia dintre Meghan Markle și frumoasa Priyanka Chopra se pare că s-a încheiat! Un prieten al celor două a rupt tăcerea ăentru publicația Page Six și a vorbit despre războiul rece dintre ducesa de Sussex și fosta Miss Universe. Mai mult, sursa respectivă, care a dorit să rămână anonimă, a făcut public și motivul rupturii dintre cele două femei.

Prietenia dintre Meghan Markle și Priyanka Chopra a luat sfârșit

Cearta dintre Meghan Markle și Priyanka Chopra a pornit după ce ducesa de Sussex a declinat invitația la nunta frumoasei actrițe din India cu Nick Jonas la finele anului trecut. Gestul soției prințului Harry a supărat-o foarte tare pe actriță, mai ales că ea a fost la nunta celor doi membri ai Familie Regale britanice.

Acesta ar fi fost motivul pentru care Priyanka Chopra i-a plătit lui Meghan Markle cu aceeași monedă, săptămâna trecută, când a refuzat invitația de a participa la petrecerea dată în cinstea viitorului bebeluș al lui Meghan. La petrecere au participat, printre alții, Gayle King, Serena Williams și Amal Clooney.

Meghan Markle prietenie Priyanka Chopra
Meghan Markle prietenie pe muchie de cutit cu Priyanka Chopra

Priyanka Chopra a refuzat să meargă la petrecerea dată de Meghan Markle în cinstea copilului său

Varianta oficială spune că Priyanka a fost reținută în Los Angeles, unde a avut niște întâlniri în legătură cu o carte pe care o scrie, dar apropiații celor două cred că, de fapt, adevăratul motiv este faptul că Meghan i-ar fi rănit sentimentele prietenei sale atunci când nu a mers la nunta ei.

„Prietenia lor s-a terminat dacă Meghan nu-și cere scuze. Priyanka este un imens star internațional cu o vizibilitate incredibilă în social media. Este, probabil, mai faimoasă ca Meghan. Ea crede că Meghan nu i-a acordat respectul cuvenit și că nu a respectat prietenia lor”, a mai declarat sursa.

Purtătorul de cuvânt al starului bollywoodian a refuzat să comenteze, însă un apropiat al fostei Miss World a spus că „între cele două femei nu sunt probleme. Sunt prietene și tot ce vi s-a spus este inexact și neadevărat”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×