Meghan Markle i-a intrat în sfârșit în grații reginei Angliei!

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
28/02/2019, 17:36
Meghan Markle i-a intrat în sfârșit în grații reginei Angliei! GALERIE FOTO
Meghan Markle i-a intrat în sfârșit în grații reginei Angliei

Meghan Markle i-a intrat în sfârșit în grații reginei Angliei! Deși s-a scris că Regina Elisabeta a II-a este mai tot timpul nemulțumită de soția nepotului său, se pare că ducesa de Sussex a reușit în cele din urmă să o impresioneze prin efortul pe care l-a depus de la începutul anului și până acum pentru a participa la turnee alături de soțul său, în condițiile în care este însărcinată în 7 luni.

Meghan Markle i-a intrat în sfârșit în grații reginei Angliei

Meghan Markle și Prințul Harry au fost recent în Maroc, în cadrul unei vizite oficiale care a durat trei zile, iar modul în care s-a prezentat ducessa de Sussex se pare că a impresionat-o pe regina Angliei. „A fost impresionată de energia şi stamina Ducesei. Pentru Regină şi generaţia ei, la acest stadiu al sarcinii, te ascundeai şi te odihneai, dar Meghan nu s-a oprit”, au declarat surse apropiate familiei regale.

Aceleași surse au precizat faptul că regina ar putea chiar să redacteze o scrisoare de mulțumire pe care să i-o trimită fostei actrițe, lucru întâlnit foarte rar în familia regală din Marea Britanie. „Cel mai mult respectă munca şi loialitatea”, au spus apropiații.

Meghan Markle și Prințul Harry au efectuat o vizită în Maroc
Meghan Markle și Prințul Harry au efectuat o vizită în Maroc

Meghan Markle va naște în luna aprilie

Ducesa de Sussex a fost într-o vizită în Maroc, alături de Prințul Harry, deși este însărcinată în 7 luni și urmează să nască în luna aprilie. Vizita în Maroc a inclus patru întâlniri, iar Meghan a impresionat prin grația de care a dat dovadă la fiecare eveniment la care a participat. Călătoria a venit după o perioadă foarte încărcată în care Meghan Markle a fost plecată la New York pentru un baby shower, dar a avut și întâlniri oficiale.

Peste o săptămână, Meghan Markle va participa, alături de familia regală, la aniversarea a 50 de ani de la învestitura Prinţului de Wales. Aparițiile publice vor fi rărite ulterior, iar Meghan va intra în concediu de maternitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×