Meghan Markle, felicitată de o profesoară pentru sarcină! Prințul Harry, reacție amuzantă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/02/2019, 13:38
Meghan Markle, felicitată de o profesoară pentru sarcină! Prințul Harry, reacție amuzantă GALERIE FOTO
Iată reacția amuzantă a Prințului Harry, după ce Meghan Markle a fost felicitată de o profesoară pentru sarcina pe care o poartă!

Prințul Harry a râs copios după ce Meghan Markle a fost felicitată de către o preofesoară pentru sarcină. Totul s-a petrecut în timpul vizitei la un internat din Asni, unde un cadru de învățământ a făcut afirmația care a stârnit râsul lui Harry. Cuplul regal al Marii Britanii se află într-o vizită oficială din Maroc. Reacția soțului lui Meghan a fost neașteptată și amuzantă în același timp. De asemenea, tot în cadrul vizitelor lor, și-a pictat un simbol extrem de frumos, care o protejează de spiritele rele.

Meghan Markle, felicitată de o profesoară pentru sarcina sa! Prințul Harry a avut o reacție neașteptată

Meghan Markle s-a aflat alături de soțul său, la vizita oficială din Maroc. Acolo, o profesoară din internatul din Asni a felicitat-o pentru bebelușul ce urmează să vină pe lume în luna aprilie. Prințul Harry s-a prefăcut șocat la cele auzite, iar mai apoi a continuat cu gluma întrebând: „Este însărcinată? Este al meu?!” În cadrul aceleiași vizite, o tânără de 17 ani, Samira, i-a pictat pe mână o floare. Tatuajul a fost făcut cu henna și simbolizează protecție împotriva spiritelor rele și pentru copil și pentru mamă.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

Ducesa de Sussex a fost extrem de încântată pentru simbolul primit. Tânăra care i-a pictat cu henna floarea a precizat și faptul că obiceiul acesta se respectă în zona în ultimul trimestru de sarcină. „Este o tradiţie pentru femeile însărcinate din Maroc să-şi facă un tatuaj cu henna. Se face în pragul unor evenimente importante, precum nunta ori naşterea unui copil”, a explicat Samira.

Meghan Markle, viața tumultoasă

Mulți au adus comentarii negative la adresa căsătoriei Prințului Harry cu Meghan Markle. Toate au pornit cu faptul că Meghan este fostă actriță și a apărut în ipostaze mai intime în câteva scene, a fost divorțată și este și cu 3 ani mai mare decât el. Cu toate acestea, iubirea dintre ei a învis, iar acum cuplul așteaptă primul copil. „Când vine vorba despre femei, Harry se în­drăgosteşte foarte rapid. Este genul care dă milioane de mesaje şi care vorbeşte la telefon încontinuu“, a declarat o sursă pentru revista OK!

„Hollywood-ul a schimbat-o. Ambiţia ei este să devină prinţesă. Era ceva la care visa încă de mică, când se uita la televizor, la familiile regale. Nu este egoistă şi nu cred că familia regală va avea o problemă cu Meghan şi familia ei“, a declarat sora lui Meghan Markle din partea tatălui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×