Meghan Markle și-a făcut un tatuaj! Care este semnificația. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/02/2019, 15:42
Meghan Markle și-a făcut un tatuaj! Care este semnificația. FOTO GALERIE FOTO
Meghan Markle, tatuaj pentru protejarea împotriva spiritelor rele

Ducesa de Sussex și-a făcut un tatuaj care îl ajută pe bebelușul din pântecele sale să fie protejat de spirite rele. Acesta este făcut cu henna și poartă noroc și mamei. Totul s-a petrecut în Maroc, unde ducesa se află de trei zile în turneu. Meghan Markle urmează să nască la finele lunii aprilie, dar încă mai zboară cu avionul.

„Este o tradiţie pentru femeile însărcinate din Maroc să-şi facă un tatuaj cu henna. Se face în pragul unor evenimente importante, precum nunta ori naşterea unui copil”, a explicat Samira, fata de doar 17 ani care i-a făcut pictura lui Meghan Markle. De asemenea, tânăra a mai specificat faptul că acesta se face de obicei în ultimul trimestru de sarcină pentru a ține cât mai departe de spiritele rele de copil și mamă.

Meghan Markle, tatuaj pentru protecția împotriva spiritelor rele!

Ducesa de Sussex și-a făcut un tatuaj în cadrul turneului efectuat în Maroc. Cu ajutorul desenului făcut pe piele, bebelușul va avea parte de protecție divină. După ce a petrecut nevoie mare la New York alături de prietenele ei, în cinstea copilului, Meghan a zburat în Maroc alături de soțul ei. Cuplul regal al Marii Britanii a fost primit excepțional în Casablanca, iar mai apoi, în Munții Atlas, au fost extrem de ocupați.

Tatuaj Meghan Markle
Tatuaj Meghan Markle

Acolo, Meghan Markle s-a ales cu un tatuaj cu o floare, care are semnificația de protecție și pentru ea și pentru copilașul din pântecele sale. Ducesa de Sussex are 37 de ani, iar călătoria cu pricina este, probabil, ultima înainte de a naște primul copil al cuplului regal al Marii Britanii. Evenimentul mult așteptat de toată lumea va urma să aibă loc în aprilie.  Până la momentul acela, Meghan şi Harry se vor muta din palatul Kensington, din Londra, la conancul Frogmore, de pe domeniul Windsor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×