Meghan Markle, avertizată de Casa Regală! L-a pus pe Prinţul Harry într-o postură neplăcută

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/02/2019, 17:21
Meghan Markle, avertizată de Casa Regală! L-a pus pe Prinţul Harry într-o postură neplăcută GALERIE FOTO
Meghan Markle a comis inca o gafa, la ultima sa aparitie publica

Meghan Markle a mai făcut o gafă! Ducele și Ducesa de Sussex au vizitat duminică, 24 februarie, orașul marocan Asni, unde au aflat mai multe despre eforturile unui antreprenor britanic în sprijinul educației populației locale. În vreme ce Meghan Markle a făcut furori cu solidele ei cunoștințe de limba franceză, Prințul Harry s-a văzut nevoit să admită că nu cunoaște deloc această limbă.

Drept urmare, una din fetele prezente la eveniment a remarcat cu voce tare că ”ea a fost mai bună decât soțul ei”, conform jurnaliștilor de la Daily Mail. Biograful prințului avertizează că ducesa de Sussex greșește grav și crede că cineva ar trebui să-i atragă atenția. Meghan Markle nu prea pare să-și găsească încă locul în familia regală britanică.

Meghan Markle l-a făcut pe prințul Harry să se scuze pentru că nu vorbește limba franceză

Meghan Markle a zburat săptămâna trecută cu un avion privat la New York, unde a petrecut cinci zile în compania prietenelor ei. Minivacanța a culminat cu un baby shower (petrecerea bebelușului) exclusivist la care au participat, printre alții, Serena Williams și Amal Clooney. Toată distracția ar fi costat, conform presei britanice, aproape 380.000 de euro. mai mult, se pare că fiecare dintre invitații la petrecere ar fi primit din partea lui Meghan cadouri în valoare de 500 de euro.

Meghan Markle
Meghan Markle si-a pus sotul intr-o situatie delicata

Angela Levin, biografa Prințului Harry, crede că această escapadă a lui Meghan este o etalare a luxului într-o perioadă foarte dificilă pentru Marea Britanie. Contul de Twitter al Palatului Kensington a fost asaltat, de asemenea, de comentatori care au atras atenția că Meghan tocmai le-a ”tras o palmă tuturor celor aflați în nevoie”.

”Sunt momente în care nu pare dispusă să asculte, preferând să-și impună opiniile acasă. Calitatea de membru al familiei regale vine cu o serie de îndatoriri și obligații, semnificativ diferite de cele de la Hollywood. Nu sunt prea sigură că ea înțelege acest lucru, spre deosebire de soțul ei”, a declarat Levin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×