Prințul Harry și Meghan Markle, prima ceartă în public! Ce și-au spus!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/06/2018, 13:24
Prințul Harry și Meghan Markle, prima ceartă în public! Ce și-au spus! GALERIE FOTO
Printul Harry si Meghan Markle, prima cearta

Prințul Harry și Meghan Markle, prima ceartă în public! Luna de miere a trecut, iar prințul Harry și Meghan Markle dau primele semne de stres! Sâmbăta trecută, familia regala a participat la „Trooping the Colour”, sărbătoarea oficială anuala prin care Regina Elisabeta a II a își aniversează ziua de naștere. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Prezenti pentru prima dată la acest eveniment în calitate de cuplu, ducele și ducesa de Sussex au avut parte de momente tensionante. Harry, foarte nervos, i-a adresat rapid câteva cuvinte soţiei lui, iar un expert în cititul pe buze a explicat pentru Mirror schimbul de replici dintre cei doi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prințul Harry și Meghan Markle au trecut repede peste prima ceartă

Acesta a dezvaluit ca Meghan i-a spus lui Harry că este nervos. Apoi, acesta o întreabă pe soția sa doar: ”Okay?”. Iar Meghan îi răspunde scurt. ”Da, tu ești bine?”, iar el spune: ”Da”. Meghan Markle a primit critici, în urma evenimentului, deoarece a optat pentru o rochie roz, cu umerii la vedere, într-o zi atât de specială.

Închide ×