Meghan Markle si Prințul Harry, decizie de ultimă oră. Ce vor face imediat după luna de miere

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
21/05/2018, 12:56
Meghan Markle si Prințul Harry, decizie de ultimă oră. Ce vor face imediat după luna de miere

Meghan Markle si Printul Harry vor merge in California pentru a-l vizita pe tatal ducesei de Sussex, marele absent la nunta anului, au declarat surse apropiate lui Thomas Markle.

Barbatul in varsta de 73 de ani a fost marele absent la nunta anului dupa ce a suferit o interventie chirurgicala, iar, potrivit acelorasi surse, Meghan a fost devastata ca Thomas nu a putut sa o conduca la altar.

Desi nu a fost fizic alaturi de ea, se pare ca ducesa de Sussex si tatal ei au vorbit incontinuu pe tot parcursul weekend-ului prin mesaje, Meghan fiind extrem de preocupata de starea de sanatate a tatalui sau.

Ce vor face Meghan Markle si Printul Harry imediat după nunta de miere

Se pare ca ducesa i-a promis acestuia ca ii va face o vizita impreuna cu Harry dupa ce se vor intoarce din luna de miere.

„Meghan si Thomas sunt devastati de faptul ca acesta nu a putut sa ii fie alaturi in ziua nuntii si au planuit sa se intalneasca cat mai curand posibil.
Barbatul se recupreaza acum in urma interventiei chirurgicale si a declarat ca va regreta intotdeauna ca nu a fost langa fiica sa”, au declarat rudele acestuia.

„Voi regreta mereu ca nu mi-am putut duce fiica la altar. Fetita mea iubita a devebit ducesa. A fost superba si pare foarte fericita”, a declarat tatal acesteia, potrivit Express.co.uk.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×