Cum i-a răspuns Meghan Markle unei femei care a numit-o ”doamnă grasă”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/02/2019, 14:40
Cum i-a răspuns Meghan Markle unei femei care a numit-o ”doamnă grasă” GALERIE FOTO
Meghan Markle, jignită de o doamnă! "Ești cam grasă..."

Meghan Markle a fost jignită, dar a știu să treacă peste situația jenantă și a avut cel mai bun răspuns. Meghan a participat în cadrul zilei de ieri, 15 februarie, la un eveniment organizat la Londra, la organizația caritabilă pentru protecția animalelor Mayhew. Organizația în cauză se află sub patronajul Ducessei de Sussex.

Meghan Markle a vorbit cu cei prezenți la organizație despre importanța existenței animalelor de terapie. Din păcate, una dintre femei i-a spus Ducesei că este drăguță, dar este grasă.

Meghan Markle a fost jignită de o doamnă: „ești o doamnă grasă!”

Ducessa de Sussex a participat la un eveniment oficial la Londra, în cadrul organizației care este aflată sub patronajul regal al său. Aceasta este o organizație caritabilă pentru proteția animalelor Mayhew. Aflată în discuții cu câteva persoane de acolo, Meghan Markle a fost făcută grasă.

Meghan Markle,jignită de o femeie, la un eveniment oficial din Londra
Meghan Markle, jignită de o femeie, la un eveniment oficial din Londra

„Ce doamnă drăguță ești. Fie ca Domnul să te binecuvânteze. Și ești o doamnă grasă!”, i-a spus o femeie aflată acolo. Ducessa i-a zâmbit și și-a atins ușor burtica de gravidă răspunzându-i: „O să accept complimentul!” Aceasta este acum apreciată pentru felul în care a răspuns celor auzite.

Meghan Markle, mesaj emoționant de Valentine’s Day

„Cred că trebuie să gătești cina aceea specială chiar dacă ești numai tu, să porți hainele tale favorite, să-ți cumperi niște flori și să celebrezi dragostea de sine, care adeseori devine confuză când ne concentrăm asupra lucrurilor care ne lipsesc. Iubește-te, răsfață-te, onorează-te și sărbătorește-te! Fii propriul partener minunat, adorabil, drag și amuzant de Valentine’s Day”, a fost mesajul postat pe blogul său personal pentru femeile singure chiar și de Ziua Îndrăgostiților. Meghan Markle le încurajează pe doamne și domnișoare să se bucure de frumoasa zi de 14 februarie chiar dacă nu se află într-o relație. Ducessa de Sussex este însărcinată cu gemeni și umrează să nască în luna aprilie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×