George Clooney, dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle şi blestemul Prinţesei Diana: „Istoria se repetă”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/02/2019, 15:32
George Clooney, dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle şi blestemul Prinţesei Diana: „Istoria se repetă” GALERIE FOTO
George Clooney a făcut dezvăluiri despre Meghan Markle și blestemul Prinșesei Diana

George Clooney a făcut dezvăluiri despre Meghan Markle și blestemul Prințesei Diana. Actorul confirmă că nebunia mediatică ce o învăluie pe prietena lui, Ducesa de Sussex, reamintește de tratamentul pe care l-a avut Prințesa Diana înainte de moartea ei tragică.

Mai exact, Clooney, care a fost invitat de onoare la nunta regală de anul trecut, crede că istoria se repetă. „O urmăresc pe Meghan Markle peste tot, a fost vânată și defăimată”, a spus actorul. Mai mult, făcând referire la accidentul din 1997 în care Prințesa Diana și-a pierdut viața a spus: „Este o femeie însărcinată în șapte luni și este urmărită și calomniată și vânată în aceeași manieră în care a fost Diana.

George Clooney a făcut dezvăluiti despre Meghan Markle și blestemul Prințesei Diana

Istoria se repetă. Am văzut cum se termină”. De curând, apropiații lui Meghan au rupt tăcerea pentru prima oară după două luni în care Ducesa a fost hărțuită la fiecare pas. Aceștia au vorbit înclusiv despre tatăl său, Thomas Markle, care a mințit în repetate rânduri cu privire la ce s-a întâmplat între el și fiica lui.

George Clooney, dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle şi blestemul Prinţesei Diana:
Actorul confirmă că nebunia mediatică ce o înconjoară pe prietena lui, Meghan, reamintește de tratamentul pe care l-a avut Prințesa Diana 

De altfel, există și o dovadă, care a venit duminică, ce demonstrează că soția Prințului Harry nu este deloc bine după presiunea la care a fost supusă. În acea zi, Daily Mail a publicat o scrisoare redactată de Meghan și adresată tatălui ei. „Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți”, a scris Meghan pentru tatăl ei.

George Clooney, dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle şi blestemul Prinţesei Diana:
Actorul crede că istoria se repetă

Mai clar, în documentul făcut public de Thomas Markle, Ducesa de Sussex descrie drama pe care o trăiește din cauza disputelor cu membrii familiei, cerând tatălui ei să oprească minciunile și dezinformările.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×