Răsturnare de situație în cazul sarcinii lui Meghan Markle! Declarația Prințului Harry care schimbă totul

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
08/02/2019, 14:52
Răsturnare de situație în cazul sarcinii lui Meghan Markle! Declarația Prințului Harry care schimbă totul GALERIE FOTO
Răsturnare de situație în cazul sarcinii lui Meghan Markle! Declarația Prințului Harry care schimbă totul

Prințul Harry a scăpat o remarcă ce spulberă câteva lucruri care se bănuiau despre sarcina lui Meghan Markle. Dacă este adevărat, este o adevărată răsturnare de situație în cazul sarcinii. Aflat la un eveniment Harry a vorbit despre sarcina soției sale.

Meghan şi Harry au participat la un eveniment important din Londra. Și prințul a scăpat prima remarcă despre sarcină. El a fost auzit de câțiva din cei prezenți spunând ceva ce ar spulbera speranțele celor care credeau că familia regală așteaptă gemeni. ”Poartă în pântece un bebeluş măricel”, a fost auzit spunând prințul. Asta înseamnă că zvonurile că Meghan Markle ar aștepta gemeni sunt astfel infirmate, chiar de către Harry.

Răsturnare de situație în cazul sarcinii lui Meghan Markle! Se pare că familia regală nu va avea gemeni

Prințul Harry a lăsat să se înțeleagă că soția sa așteaptă un bebeluș măricel. Este o adevărată răsturnare de situație, având în vedere că toată lumea se aștepta ca familia regală să aibă gemeni. Zvonurile din ultima vreme au lăsat să se înțeleagă că Meghan Markle nu are o sarcină gemelară. Entuziasmat, viitorul tătic a povestit câtorva amici la un eveniment la care se afla la Londra că Meghan, ”poartă în pântece un bebeluş măricel”.

Poartă în pântece un bebeluş măricel”, a spus Prințul Harry despre sarcina soției sale, Meghan Markle

Harry n-a spus însă, care e sexul copilului său. La palat există tradiția, conform căreia sexul copilului se află doar la naștere. Așa că, chiar dacă cuplul ar fi aflat deja ce vor avea, ei nu vor dezvălui acest lucru. Meghan Markle a fost în centrul atenție la evenimentul de la Londra, dar ea nu a vrut să comenteze nimic despre sarcină. Singura  remarcă pe care a făcut aceasta a fost despre prinț despre care a spus că ”va fi un tată minunat”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×