Scandal uriaș la Casa Regală a Marii Britanii! Prințul Harry îl roagă pe tatăl său să intervină

Ana Chivu   
în Instant Articles
06/01/2019, 15:00
Scandal uriaș la Casa Regală a Marii Britanii! Prințul Harry îl roagă pe tatăl său să intervină
Scandal uriaș la Casa Regală a Marii Britanii!

Din păcate, în Casa Regală din Marea Britanie a pus stăpânire o situație critică, motiv pentru care Prințul Harry îi cere disperat ajutorul tatălui. Totul a pornit de la speculațiile nenumărate apărute în presa de peste tot despre soția sa, Meghan Markle. Surse apropiate de cuplu au făcut declarații oficiale despre situația în cauză.

Prințul Harry a apelat la tatăl său, Charles, datorită faptului că ște că o place pe ducesa de Sussex. Acesta încearcă să remedieze cât mai repede posibil situația, pentru ca regina și alți membrii ai familiei Regale să nu-și schimbe părerea despre Meghan.  „Charles a insistat că Harry și cu Meghan ar trebui să-și construiască o relație mai bună cu Kate”, a susținut o sursă apropiată de cuplu.

Scandal la Casa Regală din Marea Britanie! Prințul Harry a apelat la tatăl său

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să nu mai locuiască la palatul Kensington, lucru ce a adus numeroase zvonuri. Se pare că unii speculează faptul că totul se întâmplă din cauza neînțelegerilor dintre soțiiile pprinților. „Palatul Kensington este o enclavă uriașă. Este ca un sat și Harry tot timpul s-a simțit foarte restrictiv acolo. El vrea să fie departe de palat și de membrii familiei regale. Probabil că nu se mai înțelege așa bine cu fratele lui, dar așa se mai întâmplă într-o familie”, a declarat Ingrid Seward, redactor-șef de la revista „Majesty”.

Scandal fără precedent în Familia Regală din Marea Britanie
Scandal fără precedent în Familia Regală din Marea Britanie

O sursă foarte apropiată de cuplul regal a făcut declarații despre situația în care se află acum cei doi față de familia Prințului Harry.„Printul Harry și-a rugat tatăl să intervină și să-l ajute să  restabilizeze popularitatea scăzute a soției sale. Marea problemă este, desigur, cearta cu cumnata ei, Kate Middleton, care se intensifică pe zi ce trece, deși în ziua de Crăciun au apărut împreună în public, încercând să pară prietene.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×