Meghan Markle, critici de la familia regală pentru obiceiurile sale

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 16:55
Meghan Markle, critici de la familia regală pentru obiceiurile sale
Meghan Markle, obiceiuri dur criticate de familia regală!

Meghan Markle, soția prințului Harry, a câștigat inimile celor din Marea Britanie, dar și critici ale familiei regale din cauza unor obiceiuri. Ducesa de Sussex este privită de ochii vigilenți ai familiei de fiecare dată. Se pare că tradiționaliștii palatului din Londra au observat ceva ce nu este pe plac în privința lui Meghan. Tot personalul din casa regală se plânge de pretențiile acesteia.

„Există provocări, iar ele vin în valuri – unele zile sunt mai provocatoare ca altele. Și chiar și în afara porților este surprinzător cum lucruriile se schimbă. Dar am susținerea celor din jurul meu și, desigur, a iubitului meu’, a spus Meghan despre relația dintre aceasta și prințul Harry, pentru Vanity Fair.

Meghan Markle, obiceiuri criticate de familia regală

Ducesa de Sussex a atras nu de puține ori atenția totală a tuturor cei aflați în palat din cauza pretențiilor exagerate și a cerințelor diverse pe care le are. Din păcate, toate acestea, dar în special nerespectarea protocolului regal, au deranjat-o extrem de tare, încă de la început, pe regina Elisabeta a II-a. Meghan Markle nu are de partea sa simpatia angajaților. Potrivit unor surse din apropierea familiei regale, noua ducesă de Sussex a schimbat datina, consfințită prin tradiție.

Fosta actriță este foarte matinală, iar încă de la prima oră a dimineții, aceasta trezește tot personalul cu nu mai puțin de 6 sau 7 mesaje pentru diferite idei și pretenții. Aceleași surse povestesc despre faptul că nu ia în calcul schimbarea stilului său de vestimentar care ar trebui să fie mai potrivit titulaturii pe care o are acum. Din păcate, independența și personalitatea puternică a lui Meghan nu o fac să se instaleze mai ușor în ochii familiei regale, dar și ai personalului palatului.

Prinț Harrry, despre luminile din casă: „Brusc devine obicei”

Meghan Markle nu este singura parte a cuplului cu câteva obiceiuri, se pare că și soțul acesteia, Prințul Harry, are obiceiul de a sta pe întuneric. „Soția mea îmi spune, „De ce stingi toate luminile? Este întuneric”, povestește Harry în documentar. „Iar eu îi răspund, „Avem nevoie de o singură lumină, nu de șase” și brusc devine un obicei”, a spus membrul familiei regale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×