Meghan Markle rămâne în istorie! E însărcinată cu gemeni! Ce așteaptă: fetițe sau băieți

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/01/2019, 21:42
Meghan Markle rămâne în istorie! E însărcinată cu gemeni! Ce așteaptă: fetițe sau băieți GALERIE FOTO
Meghan Markle este însărcinată cu gemeni! Ducesa așteaptă fetițe, potrivit zvonurilor

Meghan Markle va rămâne în istoria familiei regale, dat fiind faptul că e însărcinată gemeni, lucru care nu s-a mai întâmplat acest lucru de 589 de ani. Iar, pe lângă faptul că este primul membru cu origini afro-americane din istoria regală britanică, deține și un record, aducând pe lume primul set de gemeni în familia regală din ultimii 589 de ani.

Recent, soția prințului Harry a dezvăluit, cu prilejul unei apariții publice că este însărcinată în șase luni, informațiile oprindu-se doar la data nașterii, sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Însă, burtica aceste este proeminentă, astfel că oamenii se așteaptă acum ca bebelușul regal să vină mult mai devreme.

Meghan Mekle este însărcinată cu gemeni

Și, chiar dacă femeile din familia regală nu au voie să dezvăluie sexul copilului înainte de a veni pe pământ, National Enquirer anunță că fosta actriță americană va aduce pe lume două fetițe. „Meghan are cei mai buni doctori și ce mai buni specialiști pe sănătate”, a susținut o sursă pentru publicația menționată.

Meghan Markle rămâne în istorie! E însărcinată cu gemeni! Ce așteaptă: fetițe sau băieți
Un angajat al familiei regale a cerut să fie comandate lucruri de bebeluș de culoare roz, în două bucăți plus două pătuțuri

Conform informațiilor din presă, cum Meghan a aflat că va deveni mamă de gemeni, a anunțat-o imediat pe regina Elisabeta a II-a a, iar vestea i-a dat-o chiar de Crăciun, moment în care petreceau împreună. „Meghan nu a putut să-și ascundă entuziasmul și le-a spus tuturor vestea. Regina Elisabeta a II-a a felicitat-o imediat”, a mai spus sursa. Așa că, după cum era de așteptat, vestea a trecut de pereții palatului, după ce un angajat al familiei regale a sugerat să fie comandate lucruri de bebeluș de culoare roz, în două bucăți plus două pătuțuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×