Meghan Markle și Prințul Harry, primele cadouri de la anunțul sarcinii

Ana Chivu   
în Poze haioase
16/10/2018, 13:40
Meghan Markle și Prințul Harry, primele cadouri de la anunțul sarcinii GALERIE FOTO
Meghan Markle și Prințul Harry, primele cadouri ale bebelușului acestora

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut anunțul mult așteptat de familiei și prieteni numai cu câteva ore în urmă, și deja au început să curgă darurile și urările pentru bebeluș. Primul cadou a venit din partea Guvernatorului General Peter Cosgrove, în cadrul recepției la care au luat parte în Admiralty House, Sydney. Cum au reacționat cuplul regal la cadoul oferit?

Meghan Markle și Prințul Harry, primele cadouri pentru micuț

Sarcina lui Meghan Markle a venit exact ca un șoc peste lumea mondenă, atât pentru casa regală britanică, dar și pentru fanii cuplului de peste tot din lume. În dimineața de 15 octombrie, familia regală a anunțat bucuroasă peste măsură că Meghan Markle așteaptă un copil. Primul cadou a fost primit cu o mare bucurie de către Ducesa de Sussex: „Asta este foarte drăguț, este primul cadou al bebelușului”, a spus aceasta. Vestea a fost făcută public în timp ce Ducii de Sussex se aflat în Australia, în cadrul turneului regal.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte încântați să anunțe că Ducesa de Sussex așteaptă un copil în primăvara anului 2019”, a fost primul anunț public. De asemenea, nici mama lui Meghan Markle, Doria Ragland(62), nu s-a abținut de la declarațiile fericitului eveniment: „Ms. Ragland este foarte feiricită pentru aceste vești nemaipomenite și abia așteaptă să-și cunoască primul nepot”, a spus o sursă din apropierea sa.

Meghan va fi nevoită să respecte multe reguli chiar și în timpul sarcinii. Sexul copilului va fi pentru mult timp secretul Casei Regale, potrivit experții în cutume regale. Din păcate, poaspăta mămică a trecut deja cu vederea peste o regulă. O tradiție destul de plăcută și așteptată în străinătate este „baby shower”, lucru ce nu este permis în cadrul Casei regale. Există speculații cum că până și Kate Middleton a dat o petrecere de astfel de gen pe ascuns. ‘Evident sunt foarte bogați iar o petrecere baby shower este total nepotrivită, nu este nimic ce nu-și pot permite să cumpere’, a afirmat experta în tradițiile regale, Victoria Arbiter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×