Meghan Markle, petrecere cu prietenele la New York! Nevoită să părăsească restaurantul după doar 15 minute

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
21/02/2019, 11:33
Meghan Markle, petrecere cu prietenele la New York! Nevoită să părăsească restaurantul după doar 15 minute GALERIE FOTO

Celebra actriță Meghan Markle este singură în New York. Aceasta a profitat de acest lucru reîntâlnindu-se cu bunele ei prietene și bucurându-se de un baby shower care nu ține cont de regulă.  Paparazzi au urmărit-o pe Ducesa de Sussex  și au surprins-o  pe Meghan luând masa cu co-starul din Suits, buna ei prietenă Abigail Spencer, într-un local exclusiv din New York.

După celebra întâlnire Meghan şi-a făcut apariţia la hotelul Upper East Side, acolo unde prietenele ei apropiate i-au organizat un baby shower. Pregătirea a fost în toi, zeci de buchete de flori, aranjamente și baloane au fost aduse special pentru Meghan. Alături de Meghan la celebrul eveniment au ținut să-i fie alături bunul ei prieten Markus Anderson,  Abigail Spencer, cea cu care luase prânzul și nu în ultimul rând Serena Williams care se afla întâmplător în acea locație.

Meghan Markle, Markus Anderson,  Abigail Spencer și Serena Williams, la un baby shower de succes

De câteva zile, Meghan Markle se află în SUA și petrece alături de prietenele ei de la Hollywood. Actrița americancă a fost fotografiată alături de Abigail Spencer, colega ei din serialul „Suits“. Cele două prietene au vrut să ia prânzul la un local renumit, însă singura masă care era liberă se afla fix lângă fereastră, iar după ce au stat acolo timp de 15 minute, Meghan Markle a decis să părăsească restaurantul, deoarece simţea că nu are destulă intimitate şi că toată lumea se uita la ea şi la fosta ei colegă de platou. 

Meghan Markle, baby shower de succes

 

Apoi cele două au mers apoi într-o altă locaţie, unde au avut parte de mai multă intimitate, așa cum și-au dorit-o.  Ducesa însărcinată la întâlnire a purtat un pardisiu în valoare de 2.700 de euro, pe care l-a purtat și în prima zi de Crăciun, un șal negru, cizme lungi din satin, semnate Isabel Marant și o geantă neagră cu lanț, de la Stella McCartney.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×