Meghan Markle a sfidat din nou tradiția regală! Ce a făcut soția prințului Harry

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/02/2019, 15:50
Meghan Markle a sfidat din nou tradiția regală! Ce a făcut soția prințului Harry GALERIE FOTO
Meghan Markle a sfidat din nou tradiția regală

Meghan Markle a sfidat din nou tradiția regală! De zeci de ani, situația în privința nașterilor regale este clară și s-a desfășurat la fel, însă Ducesa de Sussex vrea să rescrie regulile. În weekend, nou-venita s-a abătut de la istoricul regal și a zburat singură, de când s-a căsătorit cu Prințul Harry, către New York.

Casa Regală a Marii Britanii nu a anunțat această deplasare. Motivul deplasării a fost o reîntâlnire a Ducesei cu cele mai apropiate prietene ale sale. Alteța sa regală a petrecut timp, în privat, cu oamenii dragi sufletului ei, dar a avut parte și de baby shower-ul la care visa, activitate pe care casa regală o dezaprobă.

Meghan Markle a sfidat din nou tradiția regală

Actrița a fost surprinsă plăcut de Jessica Mulroney și alte 15 cunoscute de ale sale prin faptul că au organizat un baby shower pentru ea la Upper East Side Hotel, care s-a desfășurat în luni seară, conform presei internaționale. Însă, oricât de multă fericire i-ar aduce lui Meghan plecare și petrecerea în cinstea bebelușilor ei, cert este că e o practică neobișnuită pentru o femeie căsătorită, în special în sânul familiei regale britanice, practică pe care nimeni nu a urmat-o până acum.

Meghan Markle a sfidat din nou tradiția regală! Ce a făcut soția prințului Harry
Ducesa a avut parte de baby shower, activitate pe care casa regală o dezaprobă

Familia regală este în culmea fericirii pentru că Meghan le va aduce pe lume nu un urmaș, ci doi! Regina le-a acordat câteva titluri nobiliare viitorilor părinți, Ducele și Ducesa de Suusex, dar, conform regulamentului Casei Regale britanice, gemenii nu vor primi titlul de Prinți sau Prințese. După rânduiala britanică, stabilită în 1917 de Regele George V, se arată că toți copiii Prințului de Wales vor deveni Prinți și Prințese, dar situația nu va fi la fel și în cazul nepoților.

Meghan Markle a sfidat din nou tradiția regală! Ce a făcut soția prințului Harry
Actrița a plecat singură la New York pentru a se reîntâlni cu prietenele ei

Fiica sau fiul Ducilor de Sussex va ocupa locul șapte în ordinea de succesiune la tron, însă acest lucru nu vine la pachet și cu titlul de Prinț sau Prințesă. Astfel, în momentul în care Prințul Wiliam s-a căsătorit cu Kate Middleton, aceasta a devenit oficial „Her Royal Highness, Prințesa William of Wales”, iar Meghan a primit titlul de „Her Royal Highness, Prințesa Harry of Wales”. Cu toate acestea, oficial, cele două nu poartă titlul de Prințesă pentru că nu au sânge regal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×