Roxana Vancea, pozele sexy care au încins internetul, vara aceasta! Credeați că le-ați văzut pe toate?

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/09/2018, 21:45
Roxana Vancea, pozele sexy care au încins internetul, vara aceasta! Credeați că le-ați văzut pe toate? GALERIE FOTO
roxana vancea se mandreste cu fromele voluptoase pe care le are

Roxana Vancea a făcut publice mai multe poze sexy care au încins internetul, vara aceasta! Credeați că le-ați văzut pe toate? Se știe că în showbizz-ul românesc frumoasa brunetă este o apariție controversată. Fosta fată de la meteo nu trece neobservată pe plajă. Aceasta este sorbită din priviri de fiecare dată când își etalează formele voluptase și trupul foarte bine tonifiat.

Vedeta este deja obișnuită să atragă toate privirile și să fie în centrul atenției. Și mai controversate sunt imaginile surprinse alături de unele dintre prietenele sale, deținătoare și ele de forme „obraznice”.

Roxana Vancea le-a oferit fanilor cele mai sexy fotografii de vara aceasta
Roxana Vancea le-a oferit fanilor cele mai sexy fotografii de vara aceasta

Citește și: Un cuplu care încerca de patru ani să aibă un copil a aflat că se iubeau în mod greșit!

Citește și:  Mita la Spitalul Universitar, deja un mod de viață! Nu plătești, urci pe scări 9 etaje! O poveste cutremurătoare!

Roxana Vancea, fotografiile sexy care au încins internetul, vara aceasta! Credeați că le-ați văzut pe toate?

Una din cele mai sexy apariții pe plajă sau la piscină, Roxana Vancea se bucură de plajă, iar ceilalți rămân să se bucure de formele sale apetisante. Aceasta are un corp de invidiat, lucru ce nu este de mirare datorită faptului că este antrenoare de fitness. Bruneta continua să se afișeze în vestimentații provocatoare și la evenimentele la care participă. Vedeta este deja obișnuită să atragă toate privirile și să fie în centrul atenției. Și mai controversate sunt imaginile surprinse alături de unele dintre prietenele sale, deținătoare și ele de forme „obraznice”.

Roxana Vancea, probleme cu kilogramele

Fosta prezentatoare meteo nu a deținut mereu formele cu care se mândrește astăzi. În trecut a avut mari probleme cu greutatea, atingând chiar și 60 de kilograme, mult pentru înățimea acesteia. Se pare că aceste fluctuații de kilograme și-au făcut apariția din cauza unor probleme garve de sănătate. După ce și-a revenit, s-a pus pe slăbit și arată de-a dreptul senzațional. „Am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat enorm. Am avut probleme cu nişte ovare polichistice şi am avut menstruaţie de 2 ori într-un an. Asta în condiţiile în care o femeie normală are menstruaţie în fiecare lună. Eram aşa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare şi mă îngrăşam foarte repede şi din orice! Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi, până la urmă, mi-am revenit. Am combinat dieta, cu sportul şi tratamentul„, a declarat Roxana Vancea la acea vreme.

Relații Roxana Vancea

Bruneta a reușit să fie destul de discretă în privința vieții sale sentimentale, însă a făcut și ceva declarații pentru unii curioși. „Oamenii se îndrăgostesc. Nu o spun eu. Pur şi simplu se întâmplă de când lumea. Oamenii plutesc împreună în jocul acela nebun al iubirii. Uneori, preţ de câteva clipe. Alteori, preţ de câteva luni. Şi alteori, preţ de o viaţă. Împreună, oamenii refac clipele. Le dau gust. Le dau miros. Le încheagă. Le transformă în gesturi frumoase care te fac mereu să simţi cum inima îţi bate nebuneşte şi nu vrei să fii vreodată în altă parte. Sau lângă altcineva. Câteodată, însă, ne dăm seama că sentimentele noastre nu sunt îndeajuns pentru a rămâne lângă un om. Şi atunci, plecăm.

Plecăm nu pentru că nu am mai putea rămâne. Oricine poate rămâne lângă cineva o viaţă, dar nu despre asta este vorba. A rămâne unul alături de altul o viaţă întreagă nu presupune acte de eroism. Nu presupune compromisuri. Nici sacrificii. Presupune înţelegere, respect şi multă preţuire. Presupune tandreţe, zâmbet, căldură. Presupune să repari unde se poate şi să adaugi acolo unde se simte gol. Presupune dimineţi în care să te pierzi în ochii celui de lângă tine. Clipe în care să te ţii strâns de mână. Presupune să te bucuri unul de altul şi unul pentru altul chiar şi atunci când bucuria pare doar o părere. Presupune ca inima să ţină mereu sufletele în echilibru. Presupune nopţi de pasiune, iar când acestea dispar, nopţi tandre şi liniştite. Presupune iubire! Când din reţeta asta lipsesc ingrediente, mai bine dăruiţi-vă un zâmbet frumos şi lăsaţi viaţa să completeze restul. Din cand in cand iubirea inseamna si plecari”, a scris pe o rețea de socializare fosta prezentatoare meteo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×