Un cuplu care încerca de patru ani să aibă un copil a aflat că se iubeau în mod greșit!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/09/2018, 08:52
Un cuplu care încerca de patru ani să aibă un copil a aflat că se iubeau în mod greșit!
Un cuplu a avut parte de iubire gresita timp de patru ani. Au aflat doar cand au mers la medic!

Caz de cascadorii râsului în China, unde un cuplu de tineri perfect sănătoși din punct de vedere fizic au aflat de la un specialist că s-au iubit greșit, după ce au încercat timp de patru ani să aibă un moștenitor, însă fără vreun rezultat.

El are 26 de ani, iar ea are 24 de ani, iar identitatea lor nu a fost făcută publică din motive lesne de înțeles. Cei doi tineri s-au cunoscut, s-au plăcut imediat, apoi au hotărât să se căsătorească. Totul era perfect în familia lor, viața celor doi era plină de pasiune, nopțile erau pline de iubire, dar ea nu rămânea deloc însărcinată!

Citește și FOTO | Cei mai ciudați oameni din lume

Citește și Imagini unice! Cum arată Iulia Albu în costum de baie! Ce se ascunde, de fapt, sub hainele largi şi ciudate pe care le poartă

Cuplul care s-a iubit greșit timp de patru ani, presat puternic de familie pentru un moștenitor

A trecut un an, au trecut doi ani, au trecut chiar și trei și patru ani! Cuplul nu era binecuvântat de natură cu un copil. Atunci, cei doi îndrăgostiți și-au luat inima-n dinți și au mers la un medic specialist. Crezând că ea era problema pentru care cuplul nu avea copil, au mers la un ginecolog.

Femeia i-a mărturisit medicului că experimenta durere la fiecare act sexual. La controlul vaginal, ginecologul a făcut o descoperire care a ținut prima pagină a multor ziare din lume! Cei doi au întreținut timp de patru ani doar relații sexuale anale! Așadar, tinerii făceau sex greșit! Cel puțin pentru a concepe un copil.

”Cuplul era format din tineri, bărbatul 26 de ani, femeia, 24. Erau foarte sănătoși, însă, în ciuda faptului că au încercat timp de patru ani să aibă copii, nu au reușit. Familia lor punea multă presiune pe ei din această cauză”, a povestit medicul ginecolog.

Cel mai ciudat cuplu din lume

Un alt cuplu cu șanse foarte mici de a avea moștenitori se află în Marea Britanie și a fost catalogat drept cel mai ciudat cuplu din lume! Arin Andrews şi Katie Rain Hill formează un cuplu aparent normal, având o singură excepţie: ambii sunt transgender, adică fiecare s-au născut având sex opus faţă de cel pe care l-au „dobândit“ mai târziu.

Cei doi amorezi s-au întâlnit la o reuniune a tinerilor care au suferit schimbări similare. Katie era student la o universitate locală, când a primit o donaţie anonimă de 35.000 de dolari pentru a-şi schimba sexul, după ce şi-a spus povestea într-un ziar. Arin şi-a scos ambii sâni şi acum se laudă cu fizic masculin.

„Familia m-a susţinut mereu în demersul meu. Sunt foarte norocos că îi am şi că o am pe Katie”, a spus acesta. Viaţa celor doi nu a fost mereu atât de roz. Ei au fost de multe ori victimele insultelor colegilor de şcoală şi au pierdut mulţi prieteni în ultimii doi ani. Katie nu s-a putut adapta la universitate din cauza atitudinii celor din jur.  Cu toate acestea, tinerii speră că vor fi acceptaţi, într-o zi, de toată lumea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×