FOTO | Cei mai ciudați oameni din lume

Maria Cristina   
în Poze haioase
07/08/2018, 17:51
FOTO | Cei mai ciudați oameni din lume GALERIE FOTO

FOTO | Cei mai ciudați oameni din lume! Ei sunt considerați cei mai urâți și ciudați oameni din lume! Fie s-au născut așa, fie au exagerat cu intervențiile chirurgicale, ori tatuaje, piercing-uri sau pur și simplu făceau parte din triburi care impuneau anumite ritualuri de automutilare.

De ei se îngrozesc copiii pe stradă! Sunt ciudați, iar oamenii îi ocolesc. Chiar dacă mulți dintre aceștia nu se consideră anormali, ba chiar atrăgători! De exemplu, „Păpușa Barbie”, care a apelat la zeci de operații estetice pentru a semăna cu personajul ei preferat.  Sunt mulți adulți, dar și copii, care se tem de această păpușă în mărime naturală.

Ei sunt oameni normali, dar există zeci de vedete din întreaga lume care au ajuns să arate deplorabil!  Celebritățile au reușit să se mutileze și ele. Acele femei care au fost superbe, dar au devenit monștri.

FOTO | Cei mai ciudați oameni din lume

Showbizul din România este plin de adepți și adepte ale intervențiilor de acest gen, iar Cătălin Botezatu a vorbit despre cele mai în vogă metode de înfrumusețare.

Designerul arată incredibil și a dezvăluit metodele prin care își menține frumusețea. Bote foloseşte creme minune şi susține că nu a recurs la nicio intervenţie estetică!

”Nu fac nici un efort ca să arăt așa, singurul lucru sunt cremele, am o prietenă care îmi trimite mereu. Nu stau să îmi pun 100 de creme, doar seara și dimineața. Îmi mai pun măști când sunt obosit. N-am operații estetice, nu am intervenții. Mie mi-e frică de tăieturi, nu am botox și nebunii. Am făcut terapia vampir.

Citește și Cătălin Botezatu a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre Bianca Drăgușanu! 

Citește și GALERIE FOTO. Cătălin Botezatu şi Tania Budi, din nou împreună! 

Cătălin Botezatu vorbeşte despre operațiile estetice la care a recurs Cristi Borcea

Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați. Sunt bărbați care au exces și atunci nu au nevoie, alții vin cu un plus de testosteron, dar nu știu dacă întinerește foarte mult. Înainte injectate trebuie făcut un control pentru că orice urmă de cancer îl amplifică și riști foarte mult. Știu tineri din România care au făcut complicații”, a spus Cristi Borcea, la Xtra Night Show.

FOTO | Cei mai ciudați oameni din lume

Iar catastrofele estetice continuă! Printre cele mai eșuate operații estetice din toate timpurile se numără și cele ale Biancăi, Cruduței, Loredanei, Renatei Gheorghe și multe altele!  Ele sunt doar câteva nume dintre vedetele de la noi, care s-au mutilat apelând în neștire la operații estetice.  Bineînțeles. campioanele la capitolul acesta – mutilat – sunt marile vedete internaționale, care n-au nicio limită. Au fost femei foarte frumoase și au devenit monștri oribili!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×