Referendumul pentru familie, ilegalități: 5.000 de oameni domiciliați la aceeași adresă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 15:20
Referendumul pentru familie, ilegalități: 5.000 de oameni domiciliați la aceeași adresă
Cu ocazia referendumului pentru familie au apărut și ilegalități cu privire la domiciliul persoanelor

Cu ocazia referendumului pentru familie 2018, au ieșit la iveală și nenumărate ilegalități, printre care 5.000 de oameni care aveau domicilul la aceeași adresă, potrivit digi24. Aparent, o casă, căci despre un asemenea acoperiș deasupra capului este vorba, găzduia nu câtiva oameni, ci mii.  Neregulile au început să iasă la suprafață în urma primei zile de referendum, când, la secția de votare numărul 382, amplasată la Colegiul Național ”Matei Basarab” nu a fost prezent nimeni, până la ora 13:00, din ziua de duminică, 7 octombrie.

Conform informațiilor din presă de la ora actuală, 5.000 de persoane erau repartizate la o singură adresă, din sectorul 3. De asemenea, acesta nu ar fi singura întâmplare de acest gen. Potrivit Biroului Electoral Central(BEC), la un alt domiciliu erau înregistrați 2.500 de cetățeni, tot în cadrul același sector, însă se pare că aceste persoane erau din Republica Moldova, ce urmau să se stabiliească în România.

Referendumul pentru familie a scos la vedere ilegalități! 5.000 de oameni stăteau la aceeași adresă

Cu ocazia referendumului pentru familie, au ieșit la iveală și ilegalitati
Unele dintre secțiile de votare unde românii își pot exprima votul

Cât despre referendum, astăzi, 7 octombrie 2018, este ultima zi în care cetățenii români mai pot vota pentru schimbare. Modificarea dorită de populație este revizuirea definiției familiei din Constituția României. Aceasta prevede trecerea de la sintagma actuală ”căsătoria liber consimțită între soți” la ” căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”.

Citește și: Referendum pentru familie, în ziua în care prăznuiesc Sfinții Mucenici Serghie și Vah, care ar fi fost gay

Citește și: EXIT-POLL referendum pentru familie, ora 12.00: ce votează românii

Citește și: Voievozi români homosexuali! Datele istorice demonstrează că au avut aventuri împreună

Pentru acest lucru, secțiile de votare sunt deschise încă de dimineață, del a ora 07:00, pentru ca românii să-și exprime dreptul. Ele se vor închide la ora 21:00. În urma voturilor, se va afla dacă modificarea cerută de unii români va fi sau nu validat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×