Voievozi români homosexuali! Datele istorice demonstrează că au avut aventuri împreună

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 13:17
Voievozi români homosexuali! Datele istorice demonstrează că au avut aventuri împreună
În istorie au existat voievori români homosexuali

Mari voievozi români au fost homosexuali! Iată datele care demonstrează acest fapt. Se pare că, cei suspectați de ”belstemății” sexuale de asemenea fel erau Petru Cercel și Radu cel Frumos. Informațiile provin din secolele XVI-XVIII, în urma prinderii în fapt a acestora. Datele care susțin aceste detalii se pot găsi în cronicile românești și grecești. Acolo, acțiunea voievozilor este descrisă drept ”blăstămată”. Din schierierile vechi, au existat șase voievozi homosexuali, însă povestea pe larg este cunoscută doar în cazul celor doi enumerați mai sus.

În istorie, Radu cel Frumos este cunoscut drept amantul sultanului. Acesta, fiul lui Vlad Dracul și frate al lui Vlad Țepeș, a copilărit la Târgoviște, ulterior luând tronul Țării Românești. Tatăl său, asigurând longevitatea fiului lui la tron, a devenit omul turcilor. Astfel încât, într-un moment, Radu și fratele său au ajuns la turci. În acea perioadă, Radul cel Frumos ar fi avut ori 7 ori 12 ani. Cazați la turci, au început să apară zvonuri despreun posibil abuz din partea sultanului Mehmet al II-lea, potrivit adevărul.ro.

Voievozi români homosexuali! Istoricii catalogau episodul prin care trec voievozii drept ”blăstămată”

În istorie există voievozi români homosexuali
Radu cel frumos, cunoscut în istorie ca amantul sultanului turc

Ulterior, cronicarul grec Laonic Chalkokondyles, a scris despre cum a ajuns Radu cel frumos homosexual. ”Şi s-a întâmplat ca în timpul când a ajuns la domnie şi sta să plece asupra lui Caraman, împăratul, dorind să aibă relaţii cu acest băiat, era cât pe ce să moară de mâna aceluia. Căci fiindu-i drag băiatul, îl chema la petreceri şi, închinând cu patimă păharul către el, îl chema în camera de culcare. Şi băiatul, fără a bănui că va păţi aşa ceva din partea împăratului, l-a văzut pe împărat repezindu-se la el pentru un lucru de aşa fel şi s-a împotrivit şi nu se da la dorinţa împăratului.

Citește și: Presa străină a scris despre referendumul din România. ”Românii, alarmați că bărbații s-ar putea căsători cu animale”

Citește și: EXIT-POLL ora 21:00, referendum familie. Ce au votat românii în prima zi

Citește și: Secțiile de votare cu prezență 0% din București și din opt județe după prima zi de referendum!

În istorie există voievozi români homosexuali
Petru Cercel, partenerul lui Henric al II-lea

Şi-l săruta împotriva voiei lui şi băiatul, scoţând un pumnal, îl loveşte în coapsă pe împărat şi aşa îndată a luat-o la fugă, pe unde a putut. Doctorii i-au vindecat rana împăratului. Iar băiatul, urcându-se într-un copac undeva pe acolo, s-a fost ascuns. După ce însă împăratul şi-a făcut bagajele şi a plecat, atunci şi băiatul, coborându-se din copac şi luând-o la drum, nu cu mult mai pe urmă a venit la Poartă şi a devenit favoritul împăratului”, a scris cronicarul. Despre Petru Cercel se scrie că ar fi fost metrosexual la curtea lui Henric al III-lea Un domnitor iluminat al curții apusene, a fost o pierdică în fața turcilor. Potrivit informațiilor, acesta și-a înclinat orientarea sexuală după lunga perioadă petrecută la Paris. Ușor, luând această decizie, a devenit preferatul lui Henric al III-lea, fiind și el homosexual.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×