Referendum pentru familie, vot masiv la Londra: explicația

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 16:00
Referendum pentru familie, vot masiv la Londra: explicația
Referendumul pentru familie a fost votat masiv in londra

Referendumul pentru familie a avut parte de un vot masiv la Londra! Toți oamenii se întreabă care ar fi explicația pentru acest lucru. Potrivit adevărul.ro, prezența românilor din Londra fost incredibilă. Față de picioarele care au trecut pragul secțiilor de votare din România, cetățenii români din Anglia au făcut un adevărat fenomen prin faptul că au bifat ”prezent” votului pentru modificarea definiției familie din Constituția României. Conform pastorului al Genesis Baptist Church din Londra, motivul pentru care situația a stat așa este pentru că românii din străinătate sunt foarte bine informați.

”Prezenţa la votul pentru Referendum cu un număr considerabil mai mare în UK comparativ cu ceea ce se întamplă în România se datorează în primul rând bunei informări a oamenilor şi totodată a mobilizării Bisericilor Evanghelice pentru apărarea adevăratei credinţe, aceea cu care se mândresc poate nedrept cei peste 90% dintre românii care se declară creştini ortodocşi. Un rol fundamental în Londra şi împrejurimi l-au avut pastorii si liderii de bisericilor neoprotestante, oameni care au înţeles riscul generat de absenteismul de astăzi pentru generaţiile viitoare”, a declarat Florin Antonie.

Referendumul pentru familie 2018, vot masiv la Londra!

Citește și: Referendumul pentru familie, ilegalități: 5.000 de oameni domiciliați la aceeași adresă

Citește și: EXIT-POLL referendum pentru familie, ora 12.00: ce votează românii

Citește și: Presa străină a scris despre referendumul din România. ”Românii, alarmați că bărbații s-ar putea căsători cu animale”

De asemenea, și directorul unui ONG din Londra a spus câteva cuvinte despre puterea oamenilor de a se mobiliza. ”Eu cred că oamenii au înţeles ce înseamnă acest vot, care e foarte important pentru familii. Românii s-au confruntat cu educaţia din şcoli, unde copiii sunt învăţaţi că o căsătorie se poate realiza şi între doi bărbaţi. Oamenii sunt puţini speriaţi, dar nu au încotro. Şi noi am primit o pedeapsă de stat la şcoală o oră şi jumătate peste program, pentru că nu am lăsat copilul să meargă la acest curs. Este cumva obligatoriu”, a spus pentru ”Adevărul” Daniel Bucur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×