Reduceri false de Black Friday la eMAG. Val de nemulțumiri de la clienți

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/11/2018, 13:33
Reduceri false de Black Friday la eMAG. Val de nemulțumiri de la clienți GALERIE FOTO
Clienţii acuză că sunt reduceri false de Black Friday la eMAG

O mulţime de clienţi nemulţumiţi au postat pe pagina de Facebook a eMAG, după ce reducerile de Black Friday s-au dovedit a nu fi chiar reduceri…cel puţin o parte dintre ele. Oamenii şi-au spus oful privind produsele pe care se gândeau să le achiziţioneze astăzi, care au ajuns să aibă un preţ mai mare ca ieri sau care nu au fost deloc reduse. Valul de nemulţumiri a fost uriaş, iar aceştia au acuzat eMAG-ul de reduceri false.

Redăm câteva dintre mesajele pe care eMAG le-a primit de la clienţii supăraţi că nu şi-au putut cumpăra produsele pe care au aşteptat un an întreg să le achiziţioneze: „Am pus aseară la favorite 10 produse, azi unul singur era cu adevărat redus, restul de 9 erau mai scumpe ca ieri…”, „La 06:59 s-a deschis aplicația, la 07:02 stoc epuizat! Țeapă de zile mari”.

Firma eMAG, acuzată de reduceri false de Black Friday

Alţi clienţi s-au plâns că preţurile unor produse au fost mărite înainte de Black Friday, pentru a putea fi apoi tăiate în această zi. Redăm cele mai elocvente comentarii are oamenilor nemulţumiţi: „Sunt chestii care le urmăresc pe eMAG şi le aveam la favorite şi preturile erau într-un timp mai mici ca acum… Ce reducere e asta, să măreşti preţul să îl pui tăiat apoi la socoteala finală să rămână mai mare decât erai înainte… Fake Friday”.

Captură pusă de un client eMAG cu un produs pe care firma l-a scumpit astăzi

„Stocuri limitate, reduceri mizere, nu aşa ar trebui să arate un BF”, „Ieri dimineață era o mașină de spălat 999 lei, aseară au pus-o la 1300 ca să o reducă azi dimineață la 1089”, „Când auzi de BF, te aștepți să găsești reduceri de 50%..75% la o gama larga de produse. Aici găsești reduse cu 14%,12%! Emag explică clienților”, „Când s-a deschis, deja aveau stocul epuizat la produsele reduse cu adevărat! Totul e la mişto”.

Postarea eMAG la care clienţii şi-au vărsat nemulţumirile. Captură de pe pagina de Facebook a eMAG
Postarea eMAG la care clienţii şi-au vărsat nemulţumirile

Alţi clienţi, supăraţi pe reducerile mincinoase la eMAG de Black Friday, au botezat-o ca fiind „ziua păcălelilor”: „Eu aștept să treacă Black Friday ăsta sa pot cumpăra un tv la preț ‘normal’, că acum nu-mi permit”, „Vinerea păcalelilor! Nu cumpăraţi nimic, să înveţe”, „Parcă ar fi păcăleală de la 1 aprilie”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×