Prețuri greșite la eMag de Black Friday. Marketing sau erori umane?

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/11/2018, 19:14
Prețuri greșite la eMag de Black Friday. Marketing sau erori umane?
Erori tehnice pe site-uri, în ziua de Black Friday!

Black Friday este un fenomen foarte iubit de români, fapt ce explică unele mici greșeli apărute pe site-urile eMag în ziua reducerilor. Ofertele de nerefuzat îi fac pe oameni să cumpere multe produse și să se îmbulzească să prindă ceea ce își doresc pe site-urile magazinelor, dar și în cele fizice.

Din această cauză, s-au produs câteva greșeli. Un produs vândut anul trecut, care a suferit o greșeală de preț pe site, a atras atenția multor persoane.

Prețuri greșite de Black Friday, la eMag: „Reducere cu 0%”

Printre reducerile fenomenale din cadrul zilei de „Vinerea Neagră”, s-au infiltrat și câteva erori. Anul trecut, eMag a avut doar o singură greșeală, însă a fost imediat semnalată de cârcotași. Se pare că o carcasă pentru telefonul mobil marca LG G Flex 2 a avut o reducere de 0%. Prețul acesteia apărea pe site de 49 de lei.

Eroarea de pe site-ul eMag din ziua de Black Friday la o carcasă de telefon mobil
Eroarea de pe site-ul eMag din ziua de Black Friday la o carcasă de telefon mobil

De asemenea, „oferte de nerefuzat” au apărut din cauza greșelilor tehnice. Uimirea tuturor a venit când când românii au văzut că pot achiziționa chiar și televizoare cu câțiva lei. Din păcate pentru șefii magazinelor, site-ul arăta atunci că sute de produse valorau între 1-3 lei, cu până la o mie de ori mai puțin decât prețul inițial. Compania s-a ținut de cuvând și și-a asumat greșeile tehnice, așa că au onorat toate comenzile cu prețuri extreme. Peste 700 de produse cumpărate cu 1-3 lei au ajuns la cumpărătorii bucuroși care au avut norocul să beneficieze de eroare.

Eroare tehnică: Samsung Galaxy S4

Greșeala s-a întins pe site-urile magazinelor și în cazul telefoanelor mobile marca Samsung Galaxy S4, care au putut fi achiziționate cu doar 1 leu. Prețul inițial al mobilului fiind de 1.449 de lei. Un televizor LED Smart TV 3D de la Phillips Full HD a reprezentat bucuria românilor. Acesta a fost cumpărat cu 3 lei, de la prețul de 4.246 de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×