Gafa de proporții de Black Friday. Un magazin online a vândut Iphone X la 70 de lei

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
15/11/2018, 18:46
Gafa de proporții de Black Friday. Un magazin online a vândut Iphone X la 70 de lei
Un magazin online a făcut o gafă de proporții de Black Friday! Acesta a vândut Iphone X la doar 70 de lei

Gafa de proporții de Black Friday! Un magazin online a fost bulversat de perioada cea mai plină din an pentru ei, asltfel că a vândut Iphone X la doar 70 de lei! Pe scurt, Black Fiday vine din englezescu Vinerea Neagră, iar aceasta este denumirea informală a zilei ce urmează după Ziua Recunoștinței, celebrată în Statele Unite. De altfel, ziua deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Termenul a apărut prima dată în Philadelphia, iar însemnătatea lui a fost simplă: blocaj de trafic vineri, după Ziua Recunoștinței. Însă, interpretarea modernă a denumirii din limba engleză este ceva mai pozitivă, aceasta fiind asociată cu idiomul ”în negru”, ceea ce denotă un echilibru pozitiv, lucru care aduce și cumpărătorilor un gând bun.

Și, deoarece Ziua Recunoștinței este a patra zi de joi din luna noiembrie, Black Friday este în ziua de vineri fix după ea. Astfel, reducerea produselor se face în fiecare an, în perioada curprinsă între datele de 23 și 29 noiembrie. În anul 2009, numărul cumpărătorilor a fost de 134 de milioane de persoane. Aceștia au cheltuit atunci în total 10,69 de miliarde de dolari.

Un magazin online a vândut Iphone X la 70 de lei! Iată cine a făcut gafa de proporții de Black Friday!

gafa black friday magazin online vandut iphone x cu 70 de lei
Cu toată vâlva de Black Friday, un magazin online a făcut o gafă de proporții

Și, după cum vânzoleala este mare, pregătirile sunt și ele asidue, reprezentanții companiilor care pun la bătaie produse cu o reducere uriașă fac și ei greșeli. Iar, după întâmplarea din 2014, cea care sigur va rămâne în istorie, eMag vânzând Iphone cu doar un leu, nimic nu credeam că s-ar mai putea întâmpla, dar se pare că lucrurile nu s-au oprit aici! Azi noapte, în pregătirile de Black Friday, site-ul Orange a listat prețuri greșite pentru un iPhone de 25GB.

Acesta costa 70 de lei, iar oamenii s-au năpustit asupra lui, o dată ce au văzut prețul ofertant al acestuia. Iar, până să fie detectată problema de către reprezentanți, s-au făcut câteva sute de comentzi. De asemenea, aceștia vor onora toate comenzile care conțin o singură bucată. Și, se pare că și pentru cei care au comandat mai multe bucăți s-a găsit o rezolvare. Nici ei nu vor rămâne cu buza umflată, căci și ei vor primi o bucată, conform zoso.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×