Emag a scos la vânzare de Black Friday un set complet de icoane! Prețul incredibil la care se vând acestea

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/11/2018, 20:27
Emag a scos la vânzare de Black Friday un set complet de icoane! Prețul incredibil la care se vând acestea GALERIE FOTO
Emag a scos la vânzare un set de 82 de icoane!

Se apropie Black Friday, așa că eMag aduce românilor o gamă foarte largă de achiziții. Reducerile aduc și produse care pot fi cumărate chiar și cu 59% mai ieftine în ziua de Black Friday. Surpriza a venit atunci când un set de 82 de icoane au fost puse la vânzare, cu un preț destul de piperat.

Comentariile postării sunt uimitoare!  Se pare că românii au ales să facă haz de necaz în această situație unică. Ce spun aceștia?

Set de icoane la eMag, de Black Friday

Un set considerabil de icoane a fost pus la vânzare la eMag. Cei credincioși se pot bucura de cele 82 de icoane la prețul de 13.284 lei. Reducerile uimesc, la fel ca întotdeauna, dar se pare că anul acesta și ideea de a vinde semnele credinței surprinde. De asemenea, comentariile celor interesați de acestea sunt extraordinare. „Recomand cu mare căldura, am adus apă în casă și s-a făcut în vin.”, „De când am cumpărat acest set, bineînțeles cu rate prin prima icoana, totul îmi merge perfect Dumnezeu mi-a ajutat atât de mult încat nici nu trebuie să mă mai duc la muncă, pe data de 15 cardul se alimentează singur și asta numai prin puterea rugăciunilor și plecaciunilor, recomand tuturor ateilor.”,

„Le-am pus în sufragerie iar noaptea trecută au început toate să plangă și mi s-a umflat parchetul. A mai pațit cineva? În rest, sunt foarte ok, se simte o liniște în casa și în bloc, au disparut zgomotele de bormașini, parcă și vecinii sunt mai buni, mai primitivi. Merită, e o investiție de viitor. LE : Îmi plac cele pe gold , mi se asorteaza cu telefonul.”,

„Am achiziționat acest set pentru masină deoarece căutam ceva special, așa că am renunțat la cele 169 de cruciulițe și iconițe de la oglinga și de pe bord… Șiii am capitonat toată mașina cu icoane. Acum mergem cu Dumnezeu înainte indiferent de situație!

Urmeaza să montăm și un mini clopot pe plafon să fie treaba bine facută. Pro: zilnic găsim bani îndesați prin diverse „orificii” ale mașinii – vom lasa un geam un pic deschis să se doneze banii direct în mașină. Cons: 1. Prea multe urme de buze pe parbriz și oglinzile laterale 2. Am rămas cu un număr impresionant de 39 icoane, ne gândim să înfrumusețăm și balconul și să îl înscriem în concursul doamnei Firea „cel mai frumos balcon din București”, au fost unele din comentariile amuzante din josul postării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×