N-a mai așteptat Black Friday… Un tanar s-a dus cu o cadă plină de monede să cumpere un Iphone Xs. Video

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/11/2018, 14:05
N-a mai așteptat Black Friday… Un tanar s-a dus cu o cadă plină de monede să cumpere un Iphone Xs. Video
N-a mai așteptat Black Friday... Un tanar s-a dus cu o cadă plină de monede să cumpere un Iphone Xs. Video

Un Iphone chiar merită fiecare sfanț dat pe el! Un tânăr s-a dus să își cumpere un Iphone Xs cu o cadă plină cu monede. Un grup de ruși au cărat după ei o cadă plină cu monede, în magazinul unui retailer din Moscova, pentru a cumpăra gadget-ul mult dorit.

Un utilizator al unui cont de socializare a încărcat un video și o fotografie în care apare o cadă plină cu monede. Tinerii au umplut-o treptat cu monede, iar apoi au încărcat-o într-o mașină. Au ajuns în parcarea unui mall central din Moscova și au urcat cada într-un lift.

Au intrat într-un mall cu o cadă plină cu monede

AȘA arată o cadă plină cu monede, care cântărește 350 de kilograme!  1.500 de dolari în monede
AȘA arată o cadă plină cu monede, care cântărește 350 de kilograme! 1.500 de dolari în monede

În drumul spre magazin, tinerii au întâmpinat câteva probleme. S-au întâlnit în drumul lor de două ori cu Poliția, care  i-a însoțit până în magazinul cu pricina. Cada plină cu monede câmtărea 350 de kilograme.

Privitorii au reușit să filmeze momentul în care tânărul vorbește cu operatorul de vânzări al unui magazin din Evropeisky Mall. „Aceasta este legendarea cadă a schimbării”, a spus Kovalenko, un blogger rus, când a postat videoul pe o rețea de socializare. Filmulețul a devenit viral imedial și a strâns imediat peste 16.000 de vizualizări.

O purtătoare de cuvânt a magazinului a declarată că 100.000 de ruble, echivalentrul a 1.500 de dolari, în monede, au fost aduse pentru a cumpăra un Iphone Xs.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×