Primele reduceri de Black Friday la eMAG au fost scăpate pe net de un angajat. Cât costă un Iphone X redus

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/11/2018, 11:32
Primele reduceri de Black Friday la eMAG au fost scăpate pe net de un angajat. Cât costă un Iphone X redus

Primele reduceri de Black Friday de la eMAG au fost „scăpate” pe net de către un angajat. Acesta a dezvăluit cât va costa un Iphone X în „Vinerea Neagră”. Mai sunt câteva zile până la cea mai mare întrecere a reducerilor de peste an. Black Friday este cel mai așteptat eveniment de către oamenii din întreaga lume. Retailerii de pretutindeni pregătesc milioane de promoții pentru a-și atrage clienții.

eMAG și-a pregătit deja catalogul pentru Black Friday, însă nimeni nu știe ce prețuri vor avea produsele scoase la vânzare în această perioadă. Un angajat al eMAG a „scăpat” pe internet o poză în care dezvăluie prețul pe care-l va avea un Iphone X.

Cât va costa un Iphone X de Black Friday! eMAG a iești cu oferta

Black Friday la eMAG. Cât va costa un Iphone X
Black Friday la eMAG. Cât va costa un Iphone X?

De Black Friday, clienții eMAG vor putea cumpăra un Iphone X, 64GB, 4G, Space Grey, la un preț de…chilipir! Pentru un telefon mobil Iphone X, clienții vor fi nevoiți să scoată din buzunare suma de 3.499 de lei. Prețul de pornire a fost de la 4.599 de lei, iar cu ofertele de Black Friday vom putea beneficia de o reducere de 24%.

Peste 2 milioane de produse vor fi scoase la promoție de Black Fraiday

Retailerul pune la „bătaie” și alte produse! În „Vinerea Neagră” vei mai putea găsi la reducere și 21.000 de frigidere, 15.000 de mașini de spălat, 165.000 de electrocasnice mici, 235.000 de produse fashion, 100.000 de parfumuri și 30.000 de articole și echipamente sportive.

Pe lângă acestea, lista de surprize nu se oprește aici. 190.000 de anvelope și 300.000 de produse de casă și grădină, cumulând un total de peste 2.000.000 de produse în promoție. eMAG va încasa peste 400.000 de milioane de lei, care va fi un nou record, cu 40 de milioane de lei mai mult față de anul trecut. Oferta este diversificată, iar în „Vinerea Neagră” veți avea la dispoziție oferte speciale de la 4.000 de parteneri din Marketplace.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×