Aceste produse de la eMAG s-au epuizat într-o secundă în dimineața de Black Friday

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
16/11/2018, 09:25
Aceste produse de la eMAG s-au epuizat într-o secundă în dimineața de Black Friday
Aceste produse de la eMAG s-au epuizat într-o secundă în dimineața de Black Friday

Oamenii au luat cu asalt magazinele online de Black Friday. La eMAG anumite produse electronice s-au epuizat într-o secundă în Vinerea Neagră. Isteria de Black Friday va aduce vânzări de milioane de euro pentru comercianții din mediul online. Indiferent

Astăzi, 16 noiembrie 2018,  este Black Friday. Cele mai mari reduceri de peste an, iar eMAG este retailerul care a adus această „tradiție și în România, în 2011. Iulian Stanciu, CEO al eMAG, anunță că în acest an se vor înregistra cele mai mari reduceri. Magazinul online țintește la vânzări de peste 400.000 de milioane de lei, cu 40 de milioane mai mulț față de anul trecut.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La eMAG stocurile sunt aproape epuizate de Black Friday

Iulian Stanciu declara în cadrul unei conferințe că:

Am pregatit 50.000 de televizoare, din studii am vazut ca televizorul este cel mai dorit produs de catre romani anul acesta si ne-am pregatit cu oferte bune. Avem 76.000 de smartphone-uri, iar in crestere fata de anul trecut, 20.000 de laptopuri. Sunt multi IT-isti, suntem o tara producatoare de tehnologie, in continuare exista o cerere mare de IT.

21.000 de frigidere, 15.000 de masini de spalat, as face o paralela cu consumul in Romania pe cap de locuitor fata de tarile din centrul Europei sau din Vest: suntem la o treime fata de Cehia la consum de produse electronice si electrocasnice si de 6 ori mai putin fata de Germania. In continuare sunt gospodarii care nu au lucrurile normale pe care noi le avem la oras si in continuare multi oameni cumpara primul produs, altii cumpara produse mai bune.

Vor fi 165.000 de electrocasnice mici disponibile, 235.000 de produse fashion pregatite si de noi si de sellerii din marketplace, este categoria cu cea mai mare crestere de la an la an, este aproape o dublare. Vor fi 100.000 de parfumuri si cosmetice, 300.000 de jocuri si jucarii. 190.000 de anvelope – daca vizitati depozitul veti vedea ce inseamna stocul acesta de anvelope. Necesarul este mare de anvelope de vara de iarna, 300.000 de produse de casa si gradina. Un trend in crestere mare in Romania este cel al sportului si avem 30.000 de articole si echipamente sportive. 

Estimăm vânzări de 400.000 de milioane de lei, în creștere mare, cu 40 de milioane de lei față, de anul trecut. Am primit des intrebarea ce castiga eMAg de Black Friday, nu castigam bani, ba din contra investim in Black Friday. Investim pentru ca atragem clienti noi pentru ca o buna parte din ei probabil cumpara pentru prima oara ceva online”, a declarat Iulian Stanciu, CEO al eMAG.

Produse de la eMAG care s-au vândut într-o secundă

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×