Reacția lui Rareș Bogdan despre plecarea de la Realitatea TV: ”Nu am fost concediat”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/02/2019, 11:00
Reacția lui Rareș Bogdan despre plecarea de la Realitatea TV: ”Nu am fost concediat” GALERIE FOTO
Reacția lui Rareș Bogdan despre plecarea de la Realitatea TV

Prezentatorul emisiunii ”Jocuri de putere” de la Realitatea TV a admis că a avut discuții cu PNL, însă susține că, momentan, nu a luat decizia dacă va pleca de la postul de televiziune la liberali. Reacția jurnalistului a fost una fermă, precizând că „ văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea TV”.

De asemenea, acesta a calmat oamenii care îl voiau departe și a lămurit câteva aspecte. „Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat”, explică Rareș Bogdan.

Reacția lui Rareș Bogdan despre plecarea de la Realitatea TV

„Am avut discuții cu partidul în care aș intra daca aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania.

Reacția lui Rareș Bogdan despre plecarea de la Realitatea TV: ”Nu am fost concediat”
Prezentatorul TV a admis că a avut discuții cu PNL, însă nu a luat o decizie dacă va pleca de la TV la liberali

Deocamdata atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adaugat. Mai mult, îi știu personal pe mulți dintre primarii liberali care au schimbat și occidentalizat orașele pe care le conduc. Însă repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Să nu speculăm altceva până nu este cazul și dacă va fi cazul”, a fost mesajul jurnalistului.

Reacția lui Rareș Bogdan despre plecarea de la Realitatea TV: ”Nu am fost concediat”
Rareș Bogdan la protestul din seara de 24 februarie 2019

Despre informația eronată care a adunat multe semne de întrebare, cea privind plecarea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV, a vorbit și președintele Partidului Național Liberal. ”În ceea ce îl privește pe Rareș Bogdan, informația nu este complet neadevărată. Încă nu este o decizie luată. Are un sâmbure de adevăr”, a spus Ludovic Orban pentru DC News.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×