Surse: Rareș Bogdan ar putea fi înlocuit cu Robert Turcescu, la Realitatea TV. Care e scenariul

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 18:12
Surse: Rareș Bogdan ar putea fi înlocuit cu Robert Turcescu, la Realitatea TV. Care e scenariul GALERIE FOTO
Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV!?

Rareș Bogdan pleaca de la Realitatea TV! Robert Turcescu îi va lua locul, conform Capital. Se pare că strategia dorită de Liviu Dragnea de a avea la îndemână un jurnalist sau o jurnalistă cu notorietate dă roade. Cu toate că numele Alessandrei Stoicescu a fost des auzit în acest scenariu, alta a fost alegerea, pentru că Stoicescu nu are de gând să plece curând de la Antena 3.

Ce precizări a făcut Rareș Bogdan despre apariția numelui său pe listele de candidatură a PNL? Iată care a fost reacția moderatorului emisiunii „Jocuri de Putere” după ce s-a aflat că părăsește trustul unde a activat.

Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV! Jurnalistul este înlocuit de Robert Turcescu

Cu toate că a avut multe tentative de a părăsi de tot trustul în care a activat, acum pare că este mai hotărât decât niciodată. Capital a dezvăluit în exclusivitate că după plecarea lui Rareș Bogdan, în plan principal va veni Robert Turcescu.

Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV!? Va fi înlocuit de Robert Turcescu
Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV!? Va fi înlocuit de Robert Turcescu

Aceleași surse afirmă faptul că jurnalistul va merge la Bruxelles, unde va avea un salariu considerabil. Cel care îl va înlocui va fi în același timp și deputat al Partidului Mișcarea Populară, dar și moderator de televiziune.

Rareș Bogdan, precizări despre candidatura pe lista PNL

„Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat. Am avut discuții cu partidul în care aș intra daca aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania. Deocamdată atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adăugat.Mai mult, îi știu personal pe mulți dintre primarii liberali care au schimbat și occidentalizat orașele pe care le conduc. Însă repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Să nu speculăm altceva până nu este cazul și dacă va fi cazul. Ne vedem diseară de la 21.00 Live, asta după ce ne vom întâlni după 18.00 în Piața Victoriei. Jos PSD/Alde și UDMR! #opozițiaUNITĂ”, a fost mesajul jurnalistului Rareș Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×