Rareș Bogdan, protest 24 februarie: „Am fost asigurat că jandarmii nu vor sări calul”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 16:05
Rareș Bogdan, protest 24 februarie: „Am fost asigurat că jandarmii nu vor sări calul” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan, anunț despre protestul din 24 februarie

Rareș Bogdan a făcut un anunț cu privire la protestul din Piața Victoriei, care are loc duminică, 24 februarie, del ora 18:00. Jurnalistul susține că a primit asigurări că jandarmii nu vor sări calul de această dată, după ce mai multe mașini care aparțin MAI au fost filmate în timp ce se deplasau pe Autostrada Soarelui spre București.

O coloană de mașini care aparțin MAI și care sunt inscripționate cu Jandarmeria a fost filmată pe Autostrada Soarelui, în timp ce se deplasa spre București. Filmarea a fost făcută de un utilizator Facebook și postată pe rețeaua de socializare, însă Jandarmeria Română a anunțat că nu există nicio legătură cu protestul din Piața Victoriei. Atenţie, ştire falsă! Facem precizarea că această ştire distribuită în mediul on-line, în urmă cu puţin timp, este falsă”, au transmis jandarmii.

Rareș Bogdan, anunț despre protestul din 24 februarie: „Jandarmii nu vor sări calul”

Rareș Bogdan susține că a primit asigurări că jandarmii care se deplasau spre București nu au fost mobilizați pentru protestul din Piața Victoriei, ci pentru meciul FCSB – CSU Craiova. „Este normal să suflăm și în iaurt. Este absolut normal să fim îngrijorați. M-am interesat însă și am înțeles că dubele de Jandarmerie care vin dinspre Craiova și Pitești sunt strict pentru protecția marelui Derby fotbalistic FCSB – Universitea Craiova, din Bănie sunt anuntați peste 10.000 de fani alb-albaștri și se încearcă preîntâmpinarea oricăror violențe prin eventuale ciocniri cu galeriile din București.

Mașini MAI din teritoriu vin spre București

Dacă e strict așa, vom vedea, am fost sunat să fiu asigurat că NU vor sări calul jandarmii astă seară în Piața Victoriei și să nu avem motive de îngrijorare. Deci, nu stați acasă că nu aveți de ce!! La plimbare în Piața Victoriei. Dacă vor sări din nou calul, e simplu, ….Vișinescu și Ficior au plătit până la urmî, iar Gelu Voiculescu, Ion Iliescu și Măgureanu sunt INCULPAȚI. Până și pe Eichmann l-au găsit și l-au adus la judecată și plata pentru crimele săvârșite! Nimic nu l-a scăpat pe criminalul nazist”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×