Scandal în ședința PNL! Ludovic Orban, decizie cu iz de cenzură

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 15:22
Scandal în ședința PNL! Ludovic Orban, decizie cu iz de cenzură GALERIE FOTO
Scandal în ședința Biroului Executiv al PNL

Scandal între liberali, în ședința Biroului Executiv al PNL. Spiritele s-au încins după mai multe discuții pe grupurile interne de WhatsApp. Potrivit surselor noastre, totul a pornit de la echipa de comunicare a partidului.

Mai exact, deputatul Florin Roman a cerut schimbarea departamentului de comunicare și i-a numit pe aceștia ”mediocri”. Mai mult, acesta i-a acuzat, la final, că din cauza lor ultimii lideri ai PNL au avut mult de suferit în comunicarea publică.

Scandal în ședința Biroului Executiv al PNL!

În ”luptă” a intrat și Ludovic Orban, care le-a luat apărarea celor din echipa de comunicare a partidului și, alături de apropiații săi, a impus o decizie în Biroul Executiv prin care liberalii ce vorbesc în presă, dar nu respectă punctajul de comunicare al PNL, să fie sancționați.

Scandal în ședința PNL! Ludovic Orban, decizie cu iz de cenzură
Deputatul Florin Roman a cerut schimbarea departamentului de comunicare și i-a numit pe aceștia ”mediocri”

Împotriva măsurii au fost Florin Roman și Marian Petrache, cel din urmă fiind acuzat că se încearcă o cenzură la nivelul partidului. De altfel, Petrache l-ar și acuzat pe Orban că aplică strategii de tip totalitarist.

Scandal în ședința PNL! Ludovic Orban, decizie cu iz de cenzură
Ludovic Orban, care le-a luat apărarea celor din echipa de comunicare a partidului 

În cele din urmă, cei doi, numiți mai sus, au și părăsit sala, în semn de protest. Ultima perioadă a adunat multe nemulțumiri ale liderilor PNL, mulți dintre aceștia ieșind din linia partidului. Printre ei se numără Florin Roman, Alina Gorghiu, Nicolae Robu, Marian Petrache și mulți alții.

Revolta pe buget continuă

Recent, PNL anunța săptămâna neagră în Parlament. Este vorba despre revolta pe bugetul național care este departe de a se fi încheiat. Împotriva promisiunilor social-democraților legate de faptul că banii alocați vor fi de ajuns pentru investiții și cheltuieli, liberalii merg mai departe în lupta cu guvernul PSD.

„Procentul alocat primăriilor este cel mai mic față de procentul similar alocat prin Legea bugetului în perioada post-criză, ca pondere în totalul cheltuielilor bugetare, acum în procent de 7,5%.

Această premieră negativă reprezintă cu siguranță o persistentă presiune politică creată de PSD pentru intimidarea primarilor nealiniați, presiune exercitată abuziv de către PSD prin instrumente fiscale, pentru că, la un astfel de buget subdimensionat, doar sumele de reechilibrare venite de la Guvern pot salva primăriile, iar aceste sume vor fi condiționate, cu siguranță, de obediența politică a primarilor față de PSD-ALDE”, afirmă deputatul liberal Marilen Pirtea, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×