Reacția lui Florin Călinescu, după victoria lui Kovesi în cursa pentru procurorul european: ”Tudorel să dispară!”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 10:47
Reacția lui Florin Călinescu, după victoria lui Kovesi în cursa pentru procurorul european: ”Tudorel să dispară!” GALERIE FOTO
Reacția lui Florin Călinescu, după victoria lui Kovesi

Laura Codruța Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, 26 la număr. Cei doi contracadidați la conducerea Parchetului European, Jean-François Bohnert, nominalizat de Franța, a primit 22 de voturi, iar Andres Ritter, propus de Germania, un vot. După ce a fost comunicat acest rezultat, reacțiie au și început să apară, iar unul dintre cei care și-au expus părerea a fost actorul Florin Călinescu.

Reacția lui Florin Călinescu după victoria lui Kovesi

În cazul în care Codruța devine procuror european, în mod normal măcar sluga Tudorel ar trebui să dispară. Că Liviulică și Tăriceanu nu cred că se gândesc la treaba asta. Încă. Iar Grapini la capitolul cretinism bate orice record…Hai, Codruța, că se poate…”, a scris juratul de la Românii au talent pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Florin Călinescu, după victoria lui Kovesi în cursa pentru procurorul european: ”Tudorel să dispară!”
După ce a fost comunicat acest rezultat, reacțiie au și început să apară

Însă, o reacție mai rapidă a avut-o Liviu Dragnea. Când a auzit vestea că Laura Codruța Kovesi a câștigat votul din comisia LIBE, președintele Partidului Social Democrat s-a prăbușit în fotoliu și a rămas cu ochii în tavan pentru mai multe minute. Reacția sa a fost descrisă în detaliu de jurnalistul Rareș Bogdan, pe o rețea de socializare.

Reacția lui Dragnea după ce Kovesi a câștigat votul din comisia LIBE

„Trebuie să cadă Cerul pentru a se mai întâmpla un accident care să o împiedice pe Laura Codruța Kovesi să ajungă procurorul șef al Uniunii Europene! Votul a arătat clar cine s-a temut de ea ca dracu de tămâie: PSD, ALDE, UDMR. Niște trădători care știu ce urmează. Oare ce urmează? Să mai fie cumva niște bani europeni împărțiți ca la piață între clienți de partid, a se citi „largă majoritate”?

Reacția lui Florin Călinescu, după victoria lui Kovesi în cursa pentru procurorul european: ”Tudorel să dispară!”
O reacție mai rapidă a avut-o Liviu Dragnea. La auzul veștii că Laura Codruța Kovesi a câștigat votul din comisia LIBE

Tic-tac! Dosarul Tel Drum ar putea ajunge exact pe masa Laurei Codruța Kovesi. Ce a acolo? Buba mare, buba neagră! Dragnea a fost acuzat că este inițiatorul unui grup infracțional organizat. Aa, să nu uit: îmi spun juriștii că fraudele din bani europeni nu se prescriu. La noi în Ardeal este o vorbă: o pățăști!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×