Cum a reacționat Dragnea, după victoria lui Kovesi! Rareș Bogdan: ”S-a prăbușit în fotoliu!”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 16:50
Cum a reacționat Dragnea, după victoria lui Kovesi! Rareș Bogdan: ”S-a prăbușit în fotoliu!” GALERIE FOTO
Reactia lui Liviu Dragnea, dupa victoria Laurei Codruta Kovesi, povestita de Rares Bogdan

Cum a reacționat Liviu Dragnea când a auzit că Laura Codruța Koveși a câștigat votul din comisia LIBE! Se pare că președintele Partidului Social Democrat s-a prăbușit în fotoliu și a rămas cu ochii în tavan pentru mai multe minute. Reacția liderului PSD a fost povestită pe o rețea de socializare jurnalistul Rareș Bogdan.

Reacția lui Dragnea la auzil victoriei Laurei Codruța Kovesi i-a speriat pe apropiații săi

„Trebuie să cadă Cerul pentru a se mai întâmpla un accident care să o împiedice pe Laura Codruța Kovesi să ajungă procurorul șef al Uniunii Europene! Votul a arătat clar cine s-a temut de ea ca dracu de tămâie: PSD, ALDE, UDMR.

Niște trădători care știu ce urmează. Oare ce urmează? Să mai fie cumva niște bani europeni împărțiți ca la piață între clienți de partid, a se citi „largă majoritate”? Tic-tac! Dosarul Tel Drum ar putea ajunge exact pe masa Laurei Codruța Kovesi. Ce a acolo? Buba mare, buba neagră! Dragnea a fost acuzat că este inițiatorul unui grup infracțional organizat. Aa, să nu uit: îmi spun juriștii că fraudele din bani europeni nu se prescriu. La noi în Ardeal este o vorbă: o pățăști!

Reactia lui Liviu Dragnea dupa victoria Laurei Codruta Kovesi s-a prabusit in fotoliu
Rares Bogdan a povestit cum a reactionat Liviu Dragnea la victoria Laurei Codruta Kovesi

P.S.: Aud că Dragnea s-a prăbușit în fotoliu, cu ochii în tavan. Câteva minute, nimeni nu a avut curajul să scoată vreun sunet. Numai ceasul se auzea: tic-tac, tic-tac!”.

Laura Codruţa Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Cei doi contracandidaţi la conducerea Parchetului European au obţinut mai puţine voturi, Jean-François Bohnert – nominalizat de Franţa – a primit 22 de voturi, iar Andres Ritter (Germania), un singur vot.

 „Voi trimite o scrisoare preşedintelui Conferinţei preşedinţilor pentru a spune care este rezultatul votului. Pe baza mandatului conferinţei preşedinţilor voi intra în negocieri cu Consiliul pentru a ajunge la un acord, de comun acord pentru numirea noului procuror-şef european. Următoarea şedinţă pe 11 martie”, a declarat, la finalul şedinţei, preşedintele Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×