Mihai Petre și Florin Călinescu s-au înțepat la Românii au Talent de la PRO TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 23:54
Mihai Petre și Florin Călinescu s-au înțepat la Românii au Talent de la PRO TV GALERIE FOTO
Mihai Petre și Florin Călinescu, înțepături la Românii au Talent!

Mihai Petre și Florin Călinescu s-au înțepat la ediția de azi, 22 februarie, de la Românii au Talent! Un schimb de replici uimitor a fost la masa juriului între cele două vedete după momentul lui Călin Mureșan. Andra și Andi Moisescu s-au amuzat pe măsură datorită dialogului scurt înainte de jurizarea momentului dansatorului.

De asemenea, ediția de azi a adus nu numai momente de cumpănă pentru jurați, ci și un alt Golden Buzz, pe care l-a primit cu brațele întinse Ema Stoian, gimnasta de doar 10 ani.

Mihai Petre și Florin Călinescu, înțepături la masa juriului!

Miai Petre a fost contrariat de momentul lui Călin Mureșan, care a venit îmbrăcat într-un mod diferit și a ales să danseze pe o melodie indiană. „Măi, iubitule, ce mai cauți? Dar ce treabă ai tu cum mă adresez prietenilor mei?”, a spus Florin Călinescu în cadrul emisiunii Românii au talent’.Te rog, fără iubitule”, a replicat Mihai Petre. Cu toate că seara a avut un moment tensionat, totul s-a terminat la dansul Emei Stoian, micuța de doar 10 ani care a luat Golden Buzz-ul.

Mihai Petre, juratul care a revenit la masa verdictului de la Românii au Talent
Mihai Petre, juratul care a revenit la masa verdictului de la Românii au Talent

„Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos. Și-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgește de când era mică. Au încurajat-o și profesorii de la școală și i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Și oamenii pe care i-a întâlnit și cei care au ajutat-o în pregătire”, a declarat mama Emei Stoian, după finele momentului artistic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×