Răzvan Fodor s-a apucat serios de treabă. Ce face în izolare: ”Vă pupă băiatu’”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
30/04/2020, 22:19
Răzvan Fodor s-a apucat serios de treabă. Ce face în izolare: ”Vă pupă băiatu’”
Răzvan Fodor s-a apucat de grădinărit. Sursa foto: viva.ro

Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, s-a apucat serios de treabă de când s-a întors acasă. Aflat în izolare, artistul își face de lucru în grădină. ”Vă pupă băiatu’ de la amenajări grădini și spații verzi!! Florile € viața mea”, a scris Răzvan Fodor .

Răzvan Fodor s-a apucat de treabă. Cum își omoară timpul în izolare

De când se află în izolare, Răzvan Fodor își caută tot felul de activități, pentru a trece timpul mai repede. Zilele trecute, artistul s-a fotografiat într-o ipostază în care nu te-ai fi gândit că o să îl vezi vreodată: în grădină, îngrijind florile.

”Vă pupă băiatu’ de la amenajări grădini și spații verzi!! Florile € viața mea”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Răzvan Fodor, grădinărit, izolare
Răzvan Fodor s-a apucat de grădinărit
sursă foto: Instagram

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au făcut echipa perfectă la Asia Express, reușind să câștige premiul cel mare, după ce i-au învins în finală pe Speak și Ștefania.

Astfel, Fodor și Bontea au pus mâna pe cei 30.000 de euro, dar cel mai mare câștig a venit din partea publicului. Cei doi au fost preferații telespectatorilor.

„Când am văzut castingul, mi-am dat seama că sezonul ăsta se anunță mai puternic decât celălalt. Castingul a fost foarte important, m-am bucurat că a fost foarte ‘pestriț’. 

Ai avut pe de-o parte varianta foarte mainstream, Alex Velea și Mario Fresh, ai avut din zona culturală, pe Lia și Maria, ai avut un makeup artist mare, cel mai mare din România, l-ai avut pe Ristei, o voce deosebită, împreună cu fratele lui.

Au fost Cătălin și Ada…îi știam melodiile, foarte frumoasă povestea lor, a fost ofertant faptul că a venit cu soțul în emisiune. Pe de altă parte era Speak, pe care-l cunoșteam, dar nu-i știam iubita. Era paleta foarte mare de personaje”, a declarat Răzvan Fodor, potrivit paginademedia.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×