Câștigătorii Asia Express 2020 ar fi Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 13:51
Câștigătorii Asia Express 2020 ar fi Sorin Bontea și Răzvan Fodor
Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii Asia Express 2020. Sursa foto: Instagram

Câștigătorii Asia Express 2020 ar fi Sorin Bontea și Răzvan Fodor, notează o cunoscută revistă de la noi.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigătorii Asia Express 2020

Cei doi aventurieri au ajuns în finală cu Ștefania și Speak, una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon, informează unica.ro.

Se pare că Bontea și Fodor au reușit să învingă toate obstacolele din semifinală și marea finală și au câștigat competiția turnată în Taiwan și Filipine. De altfel, prezentatorul și bucătarul au fost încă de la bun început una din perechile preferate ale publicului.

Peripețiile prin care au trecut și anduranța de care au dat dovadă le-au adus, și nu e de mirare, marele premiu în valoare de 30.000 de euro, adică aproximativ 144.000 de lei.

Peripețiile prin care au trecut cei doi, de neuitat

Bontea a explicat într-un interviu acordat în luna februarie pentru revista Viva! care au fost cele mai dificile momente prin care a trecut în periplul său prin țările asiatice.

„Pentru mine cel mai dificil a fost să cerșesc – mâncare, cazare, orice. M-am adaptat și la asta, mi-am spus că astea sunt regulile, e un concurs, trebuie să îi fac față. Au fost însă și momente în care m-am întrebat efectiv ce caut eu acolo”, a mărturisit juratul de la Chefi la cuțite.

„Într-o noapte, am dormit într-un fel de magazie care se afla chiar pe marginea străzii. Treceau mașini și camioane la vreo 3 metri de patul nostru. Asta n-ar fi fost nimic, dar pe la unu noaptea a început să latre un câine… și nu s-a mai oprit. Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: Sorine, ce faci tu aici?! De ce ai venit?!”, a adăugat Bontea.

Și Răzvan Fodor a fost marcat de experiența trăită în reality-show-ul produs de Antena 1. Acesta a spus că s-ar întoarce oricând în țările asiatice, dar doar ca turist, pentru că peisajele pe care le-a văzut l-au impresionat foarte mult.

câștigătorii asia express
Bontea și Fodor, una dintre echipele preferate ale telespectatorilor încă de la început. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×