Alex Abagiu şi Radu au fost eliminaţi de la Asia Express Sezon 3. Bontea – Fodor, Speak – Ştefania şi Adda – Cătălin, echipele din finală

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/04/2020, 22:47
Alex Abagiu şi Radu au fost eliminaţi de la Asia Express Sezon 3. Bontea – Fodor, Speak – Ştefania şi Adda – Cătălin, echipele din finală
Alex Abagiu și Radu Vlăduț au părăsit competiția Asia Express. Sursa foto: Antena 1

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminaţi de la Asia Express Sezon 3 după o cursă pentru ultima şansă extrem de nebună. Foarte aproape de a merge în marea finală din Taipei, cei doi au fost învinşi de celelalte echipe, Speak – Ștefania şi Adda-Cătălin, care se vor alătura perechii formate din Sorin Bontea – Răzvan Fodor şi se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Alex Abagiu şi Radu Vlăduț au fost eliminaţi de la Asia Express Sezon 3

Dacă până acum au avut parte de un traseu dificil, de data aceasta îi așteaptă o misiune de-a dreptul infernală, pentru că Taiwanul, destinația în care se desfășoară ultimele acte ale concursului le-a pregătit provocări care le vor pune toate abilitățile la încercare. Și pentru că un „necaz” nu vine niciodată singur, vedetele au fost nevoite să înfrunte și o ploaie torențială, însoțită, ca de obicei, de frig și intensificări ale vântului.

Cât despre indiciile pe care vor trebui să le descifreze pe parcursul Drumului Comorilor, Gina a avut grijă să le plaseze atât de bine, încât concurenții vor trebui să se transforme în adevărați detectivi, care să-i facă invidioși chiar și pe Sherlock Holmes și bunul său partener, Watson. De-a lungul acestei aventuri, telespectatorii au ocazia să admire alături de concurenți locurile spectaculoase din orașul Taichung, precum Satul Curcubeu.Vorbim, așadar, despre una dintre principalele atracții turistice ale Taiwanului.

Dacă sunteți curioși cine va reuși să se califice in extremis în ultimul act al competiției, trebuie să urmăriți ediția de miercuri seară, pe Antena 1. FANATIK vă va spune ce culoare va avea ancora, de îndată ce Gina va face mult așteptatul anunț.

„Blondele” au părăsit competiția

În confruntarea precedentă, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost nevoite să părăsească traseul Asia Express, după ce au ajuns ultimele la destinația indicată de prezentatoarea TV. Chiar dacă nu vor putea atinge obiectivul pe care și l-au impus încă de la startul cursei, „Blondele”, așa cum au fost alintate de ceilalți concurenți, se consolează cu gândul că au trăit o experiență demnă de povestit nepoților.

În plus, datorită curajului și ambiției de care au dat dovadă pe traseu, cele două blondine au reușit să stârnească nu doar admirația, ci și invidia celorlalți competitori. Cu toții au fost de acord că merită cu prisosință titlul de „revelația sezonului”.

Ancora este roșie, însă vrem să vă transmitem ceva: v-am simțit acolo alături de noi de la prima amuletă și până acum, în ultimele clipe. #AsiaExpress a fost o nebunie curată, trăită zi de zi, o lună jumate, fără oprire. Am plecat la drum best friends și ne-am întors tot așa.

Am trecut prin multe momente în care am zis „ai de capu’ meu”, „să facem ce?” sau „hai c-o facem și pe asta”, în stilul nostru. Sper ca la un moment dat să se vadă într-un episod special oamenii din spatele camerelor, care duc lupta alături de fiecare echipă și fără de care show-ul nu ar exista.

Am scos din ghiozdane ceva ce căram cu noi de muuult timp: peruci blonde (mă rog, doar una a mai rămas) pentru reactoarele 3 și 4 cărora le urăm cu acest suvenir metaforic, succes la autostop – bine din ăla cum am tot avut în Filipine și în Taiwan.

Multă baftă tuturor, vă urmărim pe drumul comorilor cu emoție și abia așteptăm să vedem ce vă așteaptă. Pentru voi, gașca de pe online, oamenii de acasă, ne bucurăm că ne-ați putut descoperi în alt mod prin intermediul show-ului, sperăm să rămâneți aici, alături de noi, în călătoria noastră online. Show must go on! Asia Express continuă”, a transmis Alina Ceușan, completată imediat de buna sa prietenă și colegă.

A fost una dintre cele mai frumoase experiențe la care am reușit să participăm vreodată în viața noastră. Este ceva de nedescris… Suntem cele mai norocoase, chiar dacă drumul comorilor se încheie pentru noi aici. Suntem foarte recunoscători întregii echipe și îi felicităm pentru această producție impecabilă. Jos pălăria @asiaexpressromania !! Le dorim succes în continuare colegilor!

Am fost o adevărată familie acolo. Sunteți minunați, toți și toata lumea care ne-a susținut drumul pe care l-am parcurs până acum! Mulțumim tuturor susținătorilor, a scris și Carmen Grebenișan, imediat după eliminarea din Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×