„Blondele”, eliminate din Asia Express! Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
09/04/2020, 11:11
„Blondele”, eliminate din Asia Express! Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția Asia Express. Sursa foto: Antena 1

Chiar dacă au format  una dintre cele mai apreciate echipe din concursul Asia Express, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu au reușit să atingă obiectivul pe care și l-au pus în gând de la primul contact cu traseul: accederea în finală. „Blondele”, așa cum au fost alintate pe tot parcursul competiției, au ajuns ultimele la destinația unde Gina Pistol îi aștepta pe concurenții rămași în cursa pentru semifinală.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au spus adio competiției Asia Express

Etapa din Filipine a ajuns la final, astfel că Drumul Comorilor continuă în Taiwan și este mai dificil ca oricând. Au simțit-o pe propria piele Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin, cuplurile care s-au luptat în ediția de miercuri pentru ultima șansă de a merge mai departe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din păcate, ancora a fost roșie pentru Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, astfel că frumoasele concurente s-au văzut nevoite să spună adio competiției. Se consolează, însă, cu gândul că au trăit o experiență demnă de povestit nepoților.

În plus, datorită curajului și ambiției de care au dat dovadă pe traseu, cele două blondine au reușit să stârnească nu doar admirația, ci și invidia celorlalți competitori. Cu toții au fost de acord că merită cu prisosință titlul de „revelația sezonului”.

Cum au reacționat blondele la aflarea veștii că au fost eliminate

Ancora este roșie, însa vrem să vă transmitem ceva: v-am simțit acolo alături de noi de la prima amuletă și până acum, în ultimele clipe. #AsiaExpress a fost o nebunie curată, trăită zi de zi, o lună jumate, fără oprire. Am plecat la drum best friends și ne-am întors tot așa.

Am trecut prin multe momente în care am zis „ai de capu’ meu”, „să facem ce?” sau „hai c-o facem și pe asta”, în stilul nostru. Sper ca la un moment dat să se vadă într-un episod special oamenii din spatele camerelor, care duc lupta alături de fiecare echipă și fără de care show-ul nu ar exista. Am scos din ghiozdane ceva ce căram cu noi de muuult timp: peruci blonde (mă rog, doar una a mai rămas) pentru reactoarele 3 și 4 cărora le urăm cu acest suvenir metaforic, succes la autostop – bine din ăla cum am tot avut in Filipine și în Taiwan.

Multă baftă tuturor, vă urmărim pe drumul comorilor cu emoție și abia așteptăm să vedem ce vă așteaptă. Pentru voi, gașca de pe online, oamenii de acasă, ne bucurăm că ne-ați putut descoperi în alt mod prin intermediul show-ului, sperăm să rămâneți aici, alături de noi, în călătoria noastră online. Show must go on! Asia Express continuă”, a transmis Alina Ceușan, completată imediat de buna sa prietenă și colegă.

A fost una dintre cele mai frumoase experiențe la care am reușit să participăm vreodată în viața noastră. Este ceva de nedescris… Suntem cele mai norocoase, chiar dacă drumul comorilor se încheie pentru noi aici.

Suntem foarte recunoscători întregii echipe și îi felicităm pentru această producție impecabilă. Jos pălăria @asiaexpressromania !! Le dorim succes în continuare colegilor!

Am fost o adevarată familie acolo. Sunteți minunați, toți și toata lumea care ne-a susținut drumul pe care l-am parcurs până acum! Mulțumim tuturor susținătorilor, a scris și Carmen Grebenișan, imediat după eliminarea din Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×