Asia Express – Drumul Comorilor începe pe 15 februarie. Antena 1 a anunțat ora la care se va difuza emisiunea

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/01/2020, 11:14
Asia Express – Drumul Comorilor începe pe 15 februarie. Antena 1 a anunțat ora la care se va difuza emisiunea
Asia Express - Drumul Comorilor începe pe 15 februarie

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii fenomen Asia Express-Drumul Comorilor! Antena 1 a anunțat când revine pe micile ecrane emisiunea care testează până la extrem rezistența concurenților!

Asia Express – Drumul Comorilor începe pe 15 februarie

Așadar, fanii emisiunii trebuie să știe că sezonul 2 al celebrului show de televiziune începe pe data de 15 februarie, de la ora 20.00. Prima săptămână de difuzare va avea patru ediții, urmând ca după aceea să își păstreze zilele de difuzare deja cunoscute – duminică, luni și marți.

Timp de aproape două luni, 9 perechi de vedete s-au aventurat pe drumurile din Filipine și Taiwan în căutarea mareleui premiu de 30.000 de Euro și, mai ales, în încercarea de a demonstra că pot fi învingătoare în cel mai dur reality show din România.

Asia Express – Drumul Comorilor se desfășoară în Filipine și Taiwan

Și în această ediție, regulile sunt aceleași: concurenții trebuie să se descurce cu 1 singur Euro pe zi, fără cazare, fără mâncare, fără transport. Concurenții vor avea o viață grea în Filipine și Taiwan.

Au fost nevoiți să fie foarte activi la 35 de grade Celsius și să facă față ploii din munți, drumurilor întortocheate. Misiunile au fost din ce în ce mai complicate, iar cu toții au trecut prin stări de panică, stres, foame, oboseală, dar la final cu toții au fost convinși că Asia Express a fost experiența vieții lor.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnăr, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express începând cu sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1. Cu toții se vor bate pentru marele premiu de 30 de mii de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×