Cum arătau Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan, vedete Asia Express, înainte de intervenţiile medicilor esteticieni. Ce operaţii estetice şi-a făcut fiecare

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/03/2020, 11:34
Cum arătau Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan, vedete Asia Express, înainte de intervenţiile medicilor esteticieni. Ce operaţii estetice şi-a făcut fiecare
Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan. Sursa foto: ciao.ro

Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan au făcut senzaţie la Asia Express, dar puţini adimiratori de acum ai celor două vedete ştiu că acestea au apelat la operaţii estetice pentru a arăta aşa cum arată acum. Şi mai puţini le-au văzut cum arătau cele două vedete înainte de intervenţiile chirugicale de înfrumuseţare.

Cum arătau Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan, vedete la Asia Express, înainte de intervenţiile medicilor esteticieni

Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan au devenit super-cunoscute după participarea la show-ul TV de la Antena 1, Asia Express. Cele două vedete au apelat de-a lungul timpului la diverse intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare.

Astfel, au devenit bombele sexy care sunt acum. Fanii lor însă nu le ştiu cum arătau înainte de operaţiile estetice. Carmen Grebenişan şi Alina Ceauşan s-au reântors recent de la Asia Express, o experienţă pe care nu o vor uita prea curând.

Aşa arătau Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan înainte de operaţiile estetice
Aşa arătau Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan înainte de operaţiile estetice. Sursa foto: ciao.ro

Alina Ceauşan a făcut nuntă anul trecut

Vedetele şi-a câştigat celebritatea cu muncă din greu şi au oferit telespectatorilor un conţinut de calitate. Cele două tinere erau sexy şi frumoase şi înaninte de a apela la bisturiele medicilor esteticieni.

Alina Ceauşan a fost prima care a vorbit despre îmbunătăţirile pe care şi le-a făcut din punct de vedere estetic. Vedeta şi-a dorit un nas mai feminin astfel că a apelat la o rinoplastie.

Carmen Grebenişan a făcut două operaţii estetice. Aceasta a apelat la medicii esteticieni pentru un implant mamar şi şi-a mărit şi buzele.

Bloggeriţa Alina Ceauşan s-a căsătorit anul trecut cu Raul Tişa, un apreciat hairstilyst din oraşul Cluj. Alina Ceauşan a purtat la nuntă o ţinută compusă din fustă mini şi un sacou alb, asortate cu o trenă albă.

Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor.

Cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate.

Acum șapte ani ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A” , a postat Alina Ceușan pe contul de Instagram imediat dupa nuntă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×