Florin Ristei și Carmen Grebenișan, noi dezvăluiri din culisele competiției Asia Express! Adevărul despre relația lor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/04/2020, 20:30
Florin Ristei și Carmen Grebenișan, noi dezvăluiri din culisele competiției Asia Express! Adevărul despre relația lor
Florin Ristei și Carmen Grebenișan au spus adevărul despre relația lor. Sursa foto: Captură Video

Acum că sezonul trei al competiției Asia Express a ajuns la final, Florin Ristei și Carmen Grebenișan, doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți aliniați la startul cursei pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, au decis să vorbească deschis despre momentul care a stârnit nenumărate controverse în mediul online.

Într-una dintre edițiile show-ului, Gina Pistol i-a provocat pe cei doi să petreacă împreună 24 de ore, iar ipostazele în care au fost surprinși au alimentat zvonurile potrivit cărora între ei ar exista ceva mai mult decât o frumoasă prietenie.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan au dat cărțile pe față. Adevărul despre relația lor

La insistențele lui Speak, Florin și frumoasa sa rivală din Asia Express au acceptat să abordeze acest subiect, deși obișnuiesc să-și păstreze viața sentimentală departe de lumina reflectoarelor. Potrivit acestora, deși au fost nevoiți să petreacă o noapte împreună, nu s-a pus niciodată problema unei idile, mai ales că amândoi sunt fericiți alături de partenerii lor actuali.

Mă așteptam să ne schimbe, dar nu să mă pună cu Ristei. Nu ne gândeam că ne pune chiar așa”, a spus Carmen. „Știi cu era tare? Să te pună pe tine cu Carmen și pe Alina cu fratele tău”, a continuat Speak, încercând să afle cât mai multe detalii despre momentul controversat.

Căsătoriți amândoi, strica familia. M-am uitat aseară și m-a surprins oarecum ce am văzut. Pentru că s-a văzut ce s-a văzut la TV, însă nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat. Că nu s-au dat părți la TV”, a comentat imediat Ristei.

Ați făcut sex?”, i-a întrebat fostul finalist al competiției, fără menajamente. „Nu, mă, nu”, a răspuns Florin. „Băi, Florin, băi”, a reacționat Carmen. „În afară de faze din emisiune în care ne certăm și ne împungem. Alea nu au farmec să fie date. Era mai mișto antiteza”, a completat artistul. „Dar nu ne-am certat cât am fost amândoi”, a spus și Carmen.

Frumoasa vloggeriță, încântată de experiența Asia Express

Pe mine m-a ajutat foarte mult participarea, în mod pozitiv, evident. Înainte de Asia Express, oamenii aveau o părere mai proastă despre mine și Alina (n.r. Ceușan, partenera sa din concurs). Oamenii ne vedeau intangibile, afurisite, fițoase”, a dezvăluit frumoasa vloggeriță.

Cât despre o eventuală relație cu Florin Ristei, nu se pune problema, în condițiile în care este îndrăgostită de un alt bărbat, cu câțiva ani mai tânăr decât ea. Fostul meu prieten, cel cu care eram în timpul filmărilor pentru Asia Express, nu mai există. Ne-am despărțit.

Și acum am un nou prieten. Sunt una dintre persoanele norocoase. Mă bucur că stau în izolare cu el. Acesta este momentul ce ne poate apropia sau ne poate îndepărta. Este un test.

Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea. Demult mi-am dorit să fac exerciții acasă, sport, și niciodată nu m-am apucat.

Mereu am avut alte priorități. De trei zile, m-am apucat să fac în fiecare seară exerciții de fitness. Și merge bine de tot. Eu și Alina suntem și genetic mai slăbuțe.

Însă, în momentul în care am băgat ca nebuna mâncare în mine m-am îngrășat instant. Am pus într-o săptămână trei kilograme. Genetica asta nu prezintă nici un beneficiu dacă mănânci ca spartul”, a mai spus Carmen Grebenișan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×