Concurenta Asia Expres, Carmen Grebenișan, s-a îndrăgostit în izolare! „Direct în carantină cu persoana iubită”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
05/04/2020, 21:57
Concurenta Asia Expres, Carmen Grebenișan, s-a îndrăgostit în izolare! „Direct în carantină cu persoana iubită”
Concurenta Asia Expres, Carmen Grebenișan, s-a îndrăgostit în izolare! "Direct în carantină cu persoana iubită" sursă foto: facebook

Carmen Grebenișan, participantă la emisiunea „Asia Expres”, se simte minunat în izolare. Primele zile au fost mai grele. Acum, însă, are tot soiul de activități. În plus, locuiește cu iubitul, ceea ce îi ocupă aproape tot timpul.

Bloggerița Carmen Grebenișan s-a adaptat greu la noul stil de viață

Una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România, Carmen Grebenișan, le-a împărtășit urmăritorilor ei cum trăiește în izolare și ce face ca să își omoare timpul. Recunoaște că s-a adaptat greu, dar acum, nu are timp să-și termine proiectele pe care și le-a propus.

„Cred că primele 3-4 zile au fost cele mai grele, în care am simțit că sunt obligată să stau la izolare. Apoi mi-am găsit o groază de activități în casă și nici până acum nu am terminat tot ceea ce mi-am propus”, a declarat concurenta de la „Asia Express” pentru Libertatea.

„Campaniile continuă, iar creativitatea poate zburda într-o grămadă de direcții. Am un teanc de proiecte video nefinalizate pe care, abia acum am timp să le termin. Sunt cărți pe care le-am cumpărat și n-am avut niciodată timpul necesar să le termin si o groază de documentare pe care mereu am vrut să le văd, însă îmi era prea somn”, a completat Carmen.

Carmen Grebenișan iubește din nou

La doar două luni de la despărțirea de fostul iubit, cu care a avut o relație de trei ani, Carmen este din nou îndrăgostită, iar relația pare să fie serioasă. Cei doi locuiesc deja împreună și, potrivit bloggeriței, dragostea plutește în aer.

„Mă simt foarte bine și confortabil acasă, mai ales că sunt și îndrăgostită și, ce să vezi, direct în carantină cu persoana iubită. Sunt o norocoasă”, a mărturisit Carmen.

Pe lângă proiectele pe care le are, Carmen își fac timp și pentru sport. Întrucât nu poate ieși din casă, și-a făcut un program de trei zile pe săptămână, în care să facă mișcare.

„Sport fac în casă cel puțin de trei ori pe săptămână, fiindcă îmi trimite antrenorul planul personalizat de exerciții și chiar acum eram pe punctul de a-mi achiziționa o bandă de alergat”, a mai spus bloggerița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×