Ce face Lidia Buble de când stă în izolare. Cântăreața a renunțat la inhibiții și haine. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/04/2020, 18:53
Ce face Lidia Buble de când stă în izolare. Cântăreața a renunțat la inhibiții și haine. FOTO
Ce face Lidia Buble de când stă în izolare. Cântăreața a renunțat la inhibiții și haine. Sursa foto: Instagram.com

Lidia Buble este fiică de pastor, dar acest lucru nu o împiedică să pozeze în ipostaze incendiare. De când stă în izolare frumoasa cântăreață împărtășește cu fanii de pe rețelele de socializare numeroase fotografii în care apare sumar îmbrăcată, în dormitor.

Lidia Buble, imagini aproape nud din dormitor

Cântăreața Lidia Buble a renunțat la inhibiții și la cele mai multe dintre haine, mai ales de când a fost nevoită să-și anuleze concertele și să stea acasă din cauza coronavirusului. Îndrăgita artistă și-a delectat fanii din mediul online cu o serie de imagini incendiare, așa cum numai iubitul ei Răzvan Simion o vede.

Blondina pozează adesea numai în lenjerie intimă făcând tot felul de lucruri, savurând o ciocolată în dormitor, făcând reclamă la un telefon sau pur și simplu arătându-le fanilor care este ritualul ei de îngrijire a pielii mâinilor. Și unde mai pui că artista este răsplătită cu numeroase inimioare și mesaje din partea fanilor.

„Tocmai ți-am făcut o poză”, este mesajul postat de Lidia Buble în dreptul unei imagini în care apare aproape goală. Iubitul ei a ținut să adauge faptul că ciorapii de culoare gri cu mesajul „Off – White” sunt ai lui. „Să se știe… sunt ciorapii mei😉😍”, a comentat prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” la postarea iubitei sale.

Cântăreața, răsfățată de iubit de când stă acasă, în izolare

A se înțelege faptul că imaginile cu care Lidia Buble a sucit mințile bărbaților sunt făcute chiar de Răzvan Simion alături de care formează un cuplu de câțiva ani. Cei doi nu se grăbesc să ajungă în fața altarului și se bucură de aceste momente petrecute împreună.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a fost campioană națională la gimnastică aerobica și atletism, de aici și ipostazele în care vedeta reușește fără prea mare efort să stea. Blondina a mărturisit tot pe rețelele sale de socializare că iubitul ei o răsfață cu tot felul de mâncăruri și de cele mai multe ori se trezește în mirosul preparatelor gătite de Răzvan Simion.

Când fac nunta Răzvan Simion și Lidia Buble

„Eu sunt de modă veche. De la mami şi de la tati am aflat că întâi nunta, apoi copilul. Mai întâi, Răzvan trebuie să meargă la tati acasă. Mă cere de la tată, după care mă ia de soţie şi apoi copilul.

Îşi doreşte foarte mult. Îşi mai doreşte copii foarte mult. Dar i-am spus să-şi bage minţile în cap: inelul şi apoi copilul. Nu doi! Echipă de fotbal cu tot cu rezerve. Vreau să fac mai mulţi decât mami.

Noi suntem 11, deci eu vreau să fac peste 11. Echipă de fotbal cu rezerve. Eu încă pot, sunt în vână. Fraţii şi surorile mele au mulţi copii. La mine se poate”, a mărturisit Lidia Buble într-o emisiune tv în urmă cu un an, informează dcnews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×