Lidia Buble, jignită de fani după schimbarea de look radicală. Nu s-au mai putut abține și i-au adresat cuvinte dure

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/03/2020, 10:47
Lidia Buble, jignită de fani după schimbarea de look radicală. Nu s-au mai putut abține și i-au adresat cuvinte dure
Lidia Buble, jignită de fani după schimbarea de look. Sursa foto: Instagram

Lidia Buble şi-a oripilat fanii cu ultima poză postată pe Instagram prin care arată că şi-a schimbat look-ul. O fană de-a artistei s-a luat de nasul ei. Lidia Buble a mai declarat de-a lungul timpului că nu va apela niciodată la medicii esteticieni pentru o remodelare a nasului.

Lidia Buble, jignită de fani după schimbarea de look radicală

Fanii nu s-au luat de Lidia Buble pentru că s-a vopsit roz la păr, aceştia s-au luat de nasul artistei. Fanii au sfătuit-o pe cântăreaţă să apeleze la serviciile unui estetician pentru a-şi remodela nasul.

Ai un nas urat ca femeie! La banii tai du te si tu la plastician„, a fost comentariul răutăcios al cristiana_maria_19 adresat cântăreţei. 

Lidia Buble a declarat că niciodată nu îşi va opera nasul

Comentariul a fost sigurul răutăcois, ceilalţi fani ai Lidiei Buble i-au transmis artistei numai de bine. Aceşia i-au scris că este frumoasă, că îi stă bine cu noul look, iar cei mai mulţi i-au scris, cu cuvinte sau cu emoticoane, că o iubesc.

Lidia Buble, de-a lungul timpului a mai primit critici în ceea ce priveşte forma nasului său. Artista a declarat că nu are nevoie de intervenţii chirurgicale fiind foarte mulţumită de felul în care mama natură a înzestrat-o.

”Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău.

Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături. Nu sunt împotrivă, Doamne fereşte.

Probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile, dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată.

Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte”, spunea Lidia Buble.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×