Meghan Markle este făcută praf chiar de fratele său: ”E numai cu nasul pe sus, o actriță de duzină”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/03/2020, 18:45
Meghan Markle este făcută praf chiar de fratele său: ”E numai cu nasul pe sus, o actriță de duzină”
Meghan Markle, atacată de propriul frate. Ducesa nu se află în relații prea bune nici cu tatăl său. Sursa foto: Fox News

Odată cu retragerea din Casa Regală a Marii Britanii, Meghan Markle și prințul Harry sperau că vor avea, în sfârșit, parte de o viață frumoasă și lipsită de griji alături de băiețelul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa, pentru că fosta ducesă de Sussex trebuie să facă față atacurilor dure venite din partea tatălui și, mai nou a fratelui său, „mărul discordiei” fiind tocmai decizia ce urmează să devină oficială la sfârșitul acestei luni.

Meghan Markle, atacată de propriul frate: „O actriță de duzină”

Chiar dacă a evitat să vorbească pe larg despre motivele care i-au determinat să părăsească familia regală, gurile rele spun că la baza acestei hotărâri radicale ar sta chiar relația tensionată pe care Meghan o are cu propriul părinte. Și pentru că așchia nu sare niciodată departe de trunchi, soția prințului Harry trebuie să suporte acum și vorbele pline de venin ale fratelui său, de care aceasta s-a înstrăinat cu mai mulți ani în urmă.

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, Thomas Markle Jr, în vârstă de 54 de ani, nu și-a menajat deloc sora, despre care a susținut că este „o actriță de duzină”.

Asta deși cariera lui Meghan era în plină ascensiune atunci când a decis să se căsătorească, grație personajului căruia i-a dat viață în „Suits”, unul dintre cele mai apreciate seriale ale ultimilor ani.

Ar trebui să nu mai fie cu nasul pe sus și să facă pace cu familia ei. Să nu uite că, de fapt, e o actriță de duzină, neînsemnată. Regizorii și producătorii de film nu se vor lupta niciodată să o angajeze. Ca să nu mai spun că este doar o chestiune de timp până când Harry va realiza că a greșit când a părăsit casa regală pentru ea și îi va cere divorțul”, a declarat fratele lui Meghan.

Thomas Markle și-a criticat fiica și ginerele pentru decizia separării de familia regală

Reacția sa vine la doar câteva săptămâni distanță de interviul în care Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex i-a criticat extrem de dur pe cei doi pentru decizia de a spune adio familiei regale și, implicit, privilegiilor care decurg dintr-un astfel de statut.

De altfel, bărbatul nu s-a sfiit să-și acuze fiica și ginerele că au transformat prin faptele lor familia regală „într-un supermarket cu coroană, de unde se poate ieși oricând”, creând astfel un precedent cât se poate de periculos.

Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă, ea asta a făcut. Acum dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le este de ajuns.

Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, și-au luat o obligație. Obligația de a fi parte a Familiei Regale, de a reprezenta Familia Regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai mărețe și mai longevive instituții din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta”, a declarat tatăl lui Meghan Markle pentru postul de televiziune Channel 5.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×