Meghan Markle, atacată de propriul tată! Ducesa de Sussex este acuzată că umilește familia regală

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/01/2020, 17:17
Meghan Markle, atacată de propriul tată! Ducesa de Sussex este acuzată că umilește familia regală
Tatăl lui Meghan Markle își critică propria fiică după decizia de a renunța la familia regală. Sursa foto: hepta.ro

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat recent că nu vor mai avea un rol activ în familia regală britanică, iar decizia le-a adus celor doi nenumărate critici din partea opiniei publice. Dincolo de faptul că nu vor mai putea folosi titlurile regale și nu vor mai primi bani pentru activitățile lor, fiind nevoiți să se descurce singuri, după cum a anunțat recent Palatul Buckingham, gestul lor poate avea grave consecințe în ceea ce privește imaginea publică.

Tatăl lui Meghan Markle își critică fiica și ginerele pentru decizia separării de familia regală

Printre cei care au reacționat dur la aflarea veștii că Meghan și prințul Harry s-au separat de casa regală se numără și Thomas Markle, nimeni-altul decât tatăl ducesei de Sussex. De altfel, în cel mai recent interviu al său, bărbatul nu se sfiește să lanseze un atac dur la adresa celor doi soți, despre care spune că transformă familia regală „într-un supermarket cu coroană, de unde se poate ieși oricând”.

Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă, ea asta a făcut. Acum dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le este de ajuns.

Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, și-au luat o obligație. Obligația de a fi parte a Familiei Regale, de a reprezenta Familia Regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai mărețe și mai longevive instituții din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta”, a declarat tatăl ducesei de Sussex pentru postul de televiziune Channel 5.

Meghan Markle nu este în relații bune cu tatăl său. Cei doi nu și-au mai vorbit după căsătoria cu prințul Harry

Chiar dacă reacția propriului tată poate părea surprinzătoare, trebuie spus că Meghan Markle și părintele său nu sunt tocmai în cele mai bune relații. De altfel, căsătoria cu prințul Harry pare să fi adâncit și mai mult distanța, pentru că Thomas nu a mai vorbit deloc cu fiica sa de atunci.

La începutul acestei luni, o cunoscută publicație britanică a depus în instanţă strategia de apărare în procesul intentat de Meghan după publicarea unei scrisori private trimise de aceasta tatălui ei. Chestionat pe marginea acestui subiect, Thomas Markle a lăsat de înțeles că nu se așteaptă să fie contactat pentru a depune mărturie în favoarea fiicei sale.

Nu cred că va lua legătura cu mine, mai ales acum… şi nici Harry. Cred că amândoi se transformă în nişte suflete pierdute în acest moment. Nu ştiu ce caută. Nu cred că ştiu nici ei ce anume caută”, a declarat tatăl lui Meghan Markle.

Reamintim că prinţul Harry şi soția sa nu vor mai folosi apelativele de „Alteță Regală” şi nu vor mai primi bani publici. S-a ajuns la acest acord după lungi serii de discuții între Ducele de Sussex, Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Prințul William.

În plus, Harry şi Meghan vor restitui Reginei cele 2,5 milioane de lire folosite pentru renovarea reşedinţei lor din Marea Britanie, sumă de bani primită drept cadou de nuntă. Trebuie spus că acordul va intra în vigoare din primăvara acestui an.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×