Prințul Harry și Meghan Markle renunță la a fi membri seniori ai Casei Regale și vor fi independenți financiar

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
08/01/2020, 21:45
Prințul Harry și Meghan Markle renunță la a fi membri seniori ai Casei Regale și vor fi independenți financiar
Ducele și Ducesa de Sussex părăsesc Casa Regală și vor să fie independenți financiar. Sursa foto: Instagram.com

Ducele și Ducesa de Sussex doresc să-și crească fiul într-un alt mediu social și geografic. Prințul Harry și Meghan Markle au reflectat în ultimele luni la această decizie și au ajuns la concluzie că vor să fie independenți din punct de vedere financiar.

Ducii de Sussex vor independență financiară departe de Casa Regală

După ce ducii de Sussex au mărturisit că se simt tot mai atacați și vulnerabili în fața presei mondene, Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie surprinzătoare. Cei doi au reflectat îndelung și au luat hotărât să facă un pas înapoi.

Mai exact, Ducesa și Ducele de Sussex au renunțat la calitatea lor de membrii seniori ai casei Regale din Marea Britanie. Prințul Harry și Meghan Markle vor să fie pe propriile picioare și să devină independenți financiar. Totodată, Ducii de Sussex vor continua să o sprijine pe Regină.

„După multe luni de reflecție și discuții interne am ales să facem o tranziție în acest an pentru a începe să realizăm un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții.

Intenționăm să facem un pas înapoi ca membri «seniori» ai Familiei Regale și să lucrăm pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să sprijinim pe deplin Majestatea Sa Regina”, este o parte din anunțul postat pe contul de Instagram.

Prințul Harry și Meghan Markle vor spațiu și libertate de mișcare

Prințul Harry și Meghan Markle își vor împărți drumurile între Anglia și America de Nord, acolo unde intenționează să se mute. Ducii de Sussex își vor educa fiul în tradiția Casei Regale, dar departe de Regatul Unit. Totodată, vor continua să-și facă datoria față de Regină.

„Datorită încurajării voastre din ultimii ani se simțim pregătiți să facem această schimbare. Intenționăm să ne împărțim timpul între Regatul Unit și America de Nord, continuând în același timp să ne facem datoria față de Regină, Commonwealth și patronatele noastre. 

Acest echilibru geografic ne va permite să ne creștem fiul să aprecieze tradiția regală în care s-a născut, oferindu-i în același timp familiei noastre spațiu pentru a ne putea concentra asupra capitolului următor, inclusiv lansarea noii noastre entități caritabile. 

Ducele și Ducesa de Sussex vor păstra legătura cu Regina Elisabeta a II-a

Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim în timp util toate detaliile despre acest pas interesant deoarece vom continua să colaborăm cu Majestatea Sa Regina, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și toate părțile relevante. 

Până atunci, vă rugăm să acceptați cele mai profunde mulțumiri pentru sprijinul vostru continuu”, au încheiat Prințul Harry și Meghan Markle mesajul de pe contul de socializare.




 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×